Türkiye Haber Girişi : 23 Mart 2020 15:30

ABD'de koronavirüsle mücadeleye destek...

ABD'de koronavirüsle mücadeleye destek...
ABD'li eczane zinciri CVS Health Corp , koronavirüs salgınında hastalara ve müşterilere yardımcı olabilmek için ülke genelinde 50,000 yeni çalışan alımı yapacağını açıkladı.
Erzurumajans-Yeni istihdamın mağaza görevlisinden ev teslimatçısına kadar farklı pozisyonları kapsayacağını belirten şirket, CVS mağazalarında müşterilere hizmet sunmakla yükümlü çalışanlarına 150 dolar ile 500 dolar arasında ek ödeme yapılacağını da duyurdu.

ABD'li eczane zinciri CVS Health Corp., ABD`de corona virüsle mücadeleye destek için 50,000 yeni çalışan alımı yapacağını duyurdu.

Yeni istihdamın mağaza görevlisinden ev teslimatçısına kadar farklı pozisyonları kapsayacağını belirten şirket, CVS mağazalarında müşterilere hizmet sunmakla yükümlü çalışanlarına 150 dolar ile 500 dolar arasında ek ödeme yapılacağını da duyurdu.

Şirket geçen hafta Shrewsbury, Massachusetts'teki CVS eczanesinin otoparkında sınırlı sayıdaki bir kitle için COVID-19 test merkezi açacağını açıklamıştı.

KAYNAK:REUTERS
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.