Bölge Haber Girişi : 23 Nisan 2010 15:16

Ablasını namaz kılarken bıçakla öldürdü!

Ablasını namaz kılarken bıçakla öldürdü!
Ablasını çok özlediğini belirterek Şanlıurfa'dan Ağrı'ya gelen Ferhat E.'yi evlerinde 4 gün boyunca misafir eden Kaya ailesi, olayın şokunu yaşıyor.

Erzurum Ajans-Ablasını çok özlediğini belirterek Şanlıurfa'dan Ağrı'ya gelen Ferhat E.'yi evlerinde 4 gün boyunca misafir eden Kaya ailesi, olayın şokunu yaşıyor. Namaz kılarken bıçaklanarak hayatını kaybeden Esra Kaya'nın cenazesi otopsi yapılmak üzere Trabzon Adli Tıp Kurumu'na gönderilirken, Ferhat E. ise çıkarıldığı adli makamlarca tutuklanarak Ağrı M Tipi Cezaevi'ne gönderildi.

Emniyette ifade verdikten sonra evine dönen Cihan Kaya ise eşinin ölümüne inanamadığını söyledi. Kayınbiraderi Ferhat E.'yi 4 gün boyunca en iyi şekilde ağırladıklarını, Ferhat'ı ablasını çok özlediği için kendi yatağında yatırdığını belirten Kaya, böyle bir şeyi beklemediklerini söyledi. Olayın ardından Esra'nın akrabalarının arayıp, "Öldü mü?" diyerek teyit etmeye çalıştığını ifade eden Kaya, "Biz kimsenin namusunu kirletmedik. Dini ve resmi nikahımızı kıyarak dünya evine girdik. Bu yapılan zulümdür. Bu cinayeti Ferhat'ın tek başına işlediğine inanmıyorum. Umarım işin arkasında kimler varsa bulunur" dedi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.