Abuzer Çolak güven tazeledi!

Erzurumajans-Erzurum Horasanlılar dernek binasında Covid 19 tedbirlerine uygun bir şekilde bugün gerçekleştirilen genel kurul seçiminde divana tek liste olarak giren Abuzer Çolak yeniden Başkan seçildi.

 

Derneğimizin en büyük ihtiyacını giderdik!

20 bin Horasanlının yaşadığı Erzurumda, Horasanlılar Derneği Covid 19 tedbirlerine uygun bir şekilde dernek binasında bir araya gelerek genel kurul seçimlerini gerçekleştirdi. Gündem maddelerinin en önemlisi olan Dernek binası için arsa alımı ve inşaatının ele alındığı toplantıda, Başkan Çolak dernek arsasının alımında verilen destekleri ve destekçileri gündeme getirerek teşekkürlerini sundu. Başkan Çolak, konuşmasında “Bu dernek binası Horasanlı hemşehrilerimizin en büyük beklentisiydi. Bizler yönetim olarak bu beklentiyi karşılıksız bırakmayarak, bize inananlarında desteği ile arsamızı aldık ve çok yakında inşaatımıza başlayacağız” dedi. Covid salgını sebebi ile dernek faaliyetlerinde yavaşlama olsada, salgın sonrasında gerek kadın kolları gerekse de gençlik kolları yapılanmalarının da hızla devam edeceğini ifade etti.

 

 

Kendi imkanlarımızla büyük işler başardık!

Biz Erzurumdaki Horasanlılar olarak şehrimizde büyük bir çoğunluğuz ve tamamen kendi imkan ve destekçilerimizle bu yatırımı yapabilmenin gururunu yaşıyoruz.

 

 

Horasan hem Erzurum, hem Ülkemiz için önem arz eden bir ilçedir!

Başkan Çolak sözlerine  şöyle devam etti “Bugün Erzurumda 20 binin üzerinde Horasanlı, ülke genelinde ise 160 binin üzerinde Horasanlı var. Bu zamana kadar birçok hemşehrimizin bize maddi, manevi desteği oldu. Tüm Horasanlılardan bu birlikteliğimize destek bekliyoruz. Biliyoruz ki biz birlikte güçlü oluruz ve başarırız. Bu vesileyle bizlerden desteklerini hiç esirgemeyen il dışı ve ilimizdeki tüm hemşehrilerimize şükranlarımı sunuyorum“ dedi.

 

 

Yönetim Kurulu Üyeleri Şöyle;  Abuzer Çolak  Kadir Cengiz Selahattin Turan Süleyman Kara Fuat Önal Azamet Üst İ. Hakkı Aksakallı

 

Denetim Kurulu Üyeleri Şöyle; Salih Irmak Yaşar Kahraman Oktay Aydemir

  • 8 / 1 Abuzer Çolak güven tazeledi! 0

  • 8 / 2 Abuzer Çolak güven tazeledi! 1

  • 8 / 3 Abuzer Çolak güven tazeledi! 2

  • 8 / 4 Abuzer Çolak güven tazeledi! 3

  • 8 / 5 Abuzer Çolak güven tazeledi! 4

  • 8 / 6 Abuzer Çolak güven tazeledi! 5

  • 8 / 7 Abuzer Çolak güven tazeledi! 6

  • 8 / 8 Abuzer Çolak güven tazeledi! 7

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Cezmi Gül28 Mart 2021 20:57

    tedbirler bayağı yerinde o kadar boş masa var herkes dörderli oturuyor bu kafayla çok işimiz var