Türkiye Haber Girişi : 30 Mayıs 2021 10:38

ACI HABER AİLESİNE VERİLDİ

ACI HABER AİLESİNE VERİLDİ
Ağrı-Doğubayazıt'ta devam eden Eren-15 Operasyonunda teröristlerle çıkan çatışmada şehit olan Jandarma Uzman Çavuş Hüseyin Keleş'in naaşı Ankara'ya gönderildi.

ERZURUM AJANS -  Doğubayazıt ilçesi kırsalında devam eden operasyonda ağır yaralanan Jandarma Uzman Çavuş Hüseyin Keleş, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. 

 

Şehit olan Keleş için Ağrı Ahmed-i Hani Havalimanında tören düzenlendi. Keleş’in Türk bayrağına sarılı naaşı, saygı duruşu ve özgeçmişinin okunmasının ardından silah arkadaşlarının omzunda askeri uçağa taşınarak Ankara’ya gönderildi.

 

BAKANLIK AÇIKLAMA YAPTI


İçişleri Bakanlığı’ndan yapılan açıklamada, “Ağrı-Doğubayazıt ilçesi kırsalında gerçekleştirilen Eren-15 Operasyonunda çıkan çatışmada bir kahraman jandarma personelimiz ağır yaralanmış, helikopter ile Doğubayazıt Devlet Hastanesine kaldırılmış, burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit olmuştur. Şehidimize Allah’tan rahmet, aziz millletimize, kederli ailesine ve Jandarmamıza başsağlığı diliyoruz” ifadeleri yer aldı. İHA

 

 

 

 

 

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.