İlçeler Haber Girişi : 05 Ocak 2021 12:33

Acıların başkanı..

Acıların başkanı..
AK Parti'den Pasinler Belediye Başkanlığına seçilen Ahmet Dölekli'nin yüzü hiç gülmedi.

Erzurumasjans-Vedat Refayeli-Pasinler Belediye Başkanı Ahmet Dölekli, daha görevinde ikinci yılını doldurmadan acı üstüne acı yaşadı. 31 Mart 2019 tarihinde yapılan Mahalli İdareler Genel seçiminde AK Parti’den Pasinler Belediye Başkanlığına seçilen Ahmet Dölekli’nin yüzü hiç gülmedi.

 

Seçimin yapıldığı gün kendisinin de bulunduğu aracın Altınbaşak mahallesinden ilçe merkezine gelirken takla atması sonucu yeğeni Atilla Dölekli’yi kaybeden, kazada yaralanmasından ötürü bir ay evinde tedavi gören Ahmet Dölekli, geçen bu süre içerisinde ağabeyi Halit Dölekli’yi, teyzesi Şadiye Şebahat’ı ve sonrasında da teyzesinin oğlu Arif Ökten’i kaybetmenin üzüntüsünü yaşadı.

 

Acılı başkanımızın kaybettiği yakınlarına başsağlığı dilerken, yeni yılın hem kendisine hem de sevdiklerine sağlıklı huzurlu yıllar diliyorum.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • RESUL AZATLI 06 Ocak 2021 22:36

    Kendisi adam gibi adam çok mutavazi bir belediye başkanı kendi ilçemdeki belediye başkanına keşke böyle bir baskan olsa ALLAH Her daim yardımcısı olsun Ahmet dölekli başkanımızın gerçekten adam gibi adam