Türkiye Haber Girişi : 01 Ağustos 2018 15:44

Acılı Baba Astsubay Serkan Karakaya konuştu...

Acılı Baba Astsubay Serkan Karakaya konuştu...
Hakkari'deki hain saldırıda eşi ve 11 aylık bebeğini kaybeden Astsubay Serkan Karakaya konuştu.
Erzurumajans-Hakkari'deki hain saldırıda eşi ve 11 aylık bebeğini kaybeden Astsubay Serkan Karakaya konuştu. Eşinin sürpiz yapmak için yanına geldiğini anlatan Karakaya, '2 saat oturduk, 2 saat sonra indi... 15 dakika içinde patlama oldu. Kanı yerde kalmayacak. Vatan sağolsun' dedi.

Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde, PKK'lı teröristlerin yola tuzakladığı patlayıcının sivil aracın geçişi sırasında infilak ettirilmesi sonucu eşi Nurcan Karakaya ve bebeği Bedirhan Mustafa Karakaya'yı kaybeden Astsubay Çavuş Serkan Karakaya açıklama yaptı.

Astsubay Karakaya şunları söyledi:

"Diyecek bir şeyimiz yok, vatan sağ olsun. Vatana iki canımızı verdik, feda olsun. Kanını yerde bırakmayacağız. Sürpriz yapmak için yanıma çıktı. İki saat oturduk, iki saat sonra indi. 15 dakika sonra da patlama oldu zaten.

Patlama sesini duydum. Ben üst bölgesinden takip ediyordum eşimi, kaybolduğu noktada zaten patlattılar. Ben silahımı alıp indim zaten. Allah onları kahreylesin. Biz evlat katili değiliz. Kanını yerde bırakmayacağız. Gelip benden sorsalardı ama çocuğumdan eşimden sormuşlar; bakacağız. Vatan sağ olsun. Vatan yoluna iki canımız feda olsun. Vatan sağ olsun inşallah."


Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.