Medya Haber Girişi : 24 Aralık 2021 12:55

Acun Ilıcalı kendi rekorunu kırdı

Acun Ilıcalı kendi rekorunu kırdı
Acun Ilıcalı'yla aynı listede Jeff Bezos ve Mark Zuckerberg gibi isimler de bulunuyor.

ERZURUM AJANS - Geçtiğimiz yıl olduğu gibi bu yıl da Şov dünyasının renkli ismi, Erzurumlu ünlü televizyoncuAcun Ilıcalı, 'Dünyanın en etkili iş insanları' listesinde yer aldı. 

 

Her yıl olduğu gibi bu yıl da İngiliz Variety Dergisi, medya ve eğlence sektöründe dünyanın en başarılı isimlerini sıraladı. Türk medya patronlarından Erzurumlu ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı ise geçtiğimiz yıl olduğu gibi bu yılda bu listede yer almayı başardı. Acun Ilıcalı, son dört yılda üst üste bu listede yer alarak ise kendi rekorunu kırdı. Ilıcalı, listede bu kadar üst üste yer alan tek Türk iş insanı olmasıyla da ön plana çıktı.


Acun Ilıcalı'nın yer aldığı listede Amazon'un sahibi Jeff Bezos, Instagram ve Facebook'un sahibi Mark Zuckerberg, Apple'ın CEO'su Tim Cook da yer aldı.

 

Geçtiğimiz yılda aynı listedeydi


'Dünyanın en etkili iş insanları' listesinde yer alan tek Türk isim yine Acun Ilıcalı'ydı. Listede geçtiğimiz yıl yine Amazon'un kurucusu Jeff Bezos yer alırken Netflix'in kurucusu Reed Hastings, The Walt Disney'in CEO'su Robert Chapek, ve Oprah Winfrey gibi isimler de bulunmuştu.

 

 

 

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.