Türkiye Haber Girişi : 06 Eylül 2018 12:00

Adalet Bakanı Gül'den af açıklaması

Adalet Bakanı Gül'den af açıklaması
Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, af talebiyle ilgili olarak son dakika açıklamalarda bulundu.
Erzurumajans-Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, af talebiyle ilgili olarak son dakika açıklamalarda bulundu. Gül, 'Cumhurbaşkanımızın söyledikleri belli, onun üzerine söyleyecek bir şeyimiz yok' dedi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kırgızistan ziyareti dönüşünde af konusunda açıklamalarda bulunmuş, "Devlete işlenen suçlarda devlet affedici olabilir" demişti.

Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, MHP’nin af talebine ilişkin, “Bu konuyla ilgili Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan önceki gün açıklama yaptı. Dolayısıyla o konuda tutum belli. Cezaevleriyle ilgili olarak doluluk oranı, yeni yapılacak cezaevleri hususunda çalışmalarımız devam ediyor. Cumhurbaşkanımızın söyledikleri belli, onun üzerine söyleyecek bir şeyimiz yok” dedi.

ERDOĞAN NE DEMİŞTİ?

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kırgızistan ziyareti dönüşünde af konusunda açıklamalarda bulunmuş, "Devlete işlenen suçlarda devlet affedici olabilir" demişti.

AKINCI DAVASI

FETÖ davalarıyla ilgili olarak Bakan Gül, 'Belki Akıncı davası ya da bir iki dava biraz sarkar ama bütün darbe yargılamalarının bu yıl sonunda sonuçlanacağını umuyoruz. Bu Türk yargısının bir başarısıdır.' dedi.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.