Erzurum Haber Girişi : 06 Mayıs 2013 11:55

Adli Tıp kapanmasın

Adli Tıp kapanmasın
Atatürk Üniversitesi, Aziziye Araştırma Hastanesi'ni TOKi'ye satınca, büyük uğraşlarla kurulan Adli Tıp'ın kapanması gündeme geldi.
Erzurumajans-Atatürk Üniversitesi, Aziziye Araştırma Hastanesi'ni TOKi'ye satınca, büyük uğraşlarla kurulan Adli Tıp'ın kapanması gündeme geldi.

Atatürk Üniversitesi'nin TOKİ'ye Aziziye Araştırma Hastanesi'nin eski binasını satması Adli Tıp'a darbe vurdu. Binayı ve arsayı satın alan TOKİ, binada hizmet veren ve uzun uğraşlar sonucunda Erzurum'da kurulan Adli Tıp'a 'boşaltın' çağrısı yaptı. Eğer TOKİ bu kararında ısrar eder, Atatürk Üniversitesi de sessiz kalırsa, Erzurum için büyük önem taşıyan Adli Tıp kapatılacak.

Kamuoyu endişeli

Adli Tıp için çok büyük bir yatırım yapıldığını ve yer değiştirmesinin mümkün olmadığını savunan yetkililer, "Eğer orta bir yol bulunmazsa Adli Tıp kapanır" görüşünü savunuyor. Kamuoyu ise birçok olayın aydınlatılmasında baş rolü oynayan Adli Tıp için yetkililerin sorumluluk almasını arzu ediyor. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.