Erzurum Haber Girişi : 01 Ağustos 2013 15:36

Adli Tıp personeli kimyasal maddeyle yakalandı

Adli Tıp personeli kimyasal maddeyle yakalandı
Erzurum Adli Tıp Kurumu'nda çalışan bir kişi, patlayıcı madde yapımında kullanıldığı iddia edilen kimyasal sıvı ile havalimanında yakalandı.
Erzurumajans-Erzurum Adli Tıp Kurumu'nda çalışan bir kişi, patlayıcı madde yapımında kullanıldığı iddia edilen kimyasal sıvı ile havalimanında yakalandı.

Alınan bilgiye göre, Erzurum Adli Tıp Kurumu'nda teknisyen olarak görev yaptığı öğrenilen B.S., önceki gün havalimanında X-Ray cihazından geçerken kamufle etmeye çalıştığı ve kimyasal olduğu iddia edilen sıvı madde ile yakalandı. Polis, ele geçirilen sıvı maddenin bomba yapımında kullanılan kimyasal madde olduğu iddiaları üzerine B.S.'yi gözaltına aldı. İl Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Terörle Mücadele Şubesi (TEM) ekipleri ile Asayiş Şube Müdürlüğü'ne bağlı ekipler, B.S.'nin Adliye lojmanındaki evine operasyon düzenledi. Lojmanda yapılan aramada da, aynı sıvı maddenin yanı sıra toprak ve su karışımı çamur şeklinde madde ele geçirildiği öğrenildi.

Ele geçirilen sıvının, bomba yapımında kullanılan kimyasallardan olduğu iddia edildi. Emniyet Müdürlüğü, sıvı maddeyi incelenmek üzere Polis Kriminal Laboratuvarı'na gönderdi. Ele geçirilen sıvı maddenin, bomba yapımında kullanılıp kullanılmadığı, yapılacak inceleme sonucu ortaya çıkacak.

Polis, Adli Tıp çalışanı B.S.'nin bağlantılarını araştırıyor. Olayla ilgili çok yönlü tahkikat sürüyor.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.