Spor Haber Girişi : 12 Mart 2021 18:02

Adrenalin 'insan sapanı' ile zirveye çıkıyor

Adrenalin 'insan sapanı' ile zirveye çıkıyor
Palandöken Kayak Merkezi'nin deniz seviyesinden 2 bin 750 metre yüksekliğinde kurulan 'dev salıncak' ve 'insan sapanı' adrenalin tutkunlarının gözdesi oldu.

Erzurumajans-Kar ve kayağın keyfini Palandöken’de doyasıya yaşayan tatilciler, dev salıncak ve insan sapanıyla heyecanlarına farklı bir boyut katıyor. 

 

 

Sapan mantığıyla kurulu sisteme büyük ilgi gösteren yerli ve yabancı turistler, mekanizmaya çekilen esnek halatların motorla gerilip serbest bırakılmasıyla metrelerce yükseğe fırlatılıyor.

 

 

Palandöken ve Erzurum manzarasında güvenlik önlemleri alınarak bağlanan insanları havaya fırlatan mekanizmaya, özellikle ekstrem sporlarını sevenler büyük ilgi gösteriyor.

 

 

İnsan sapanı ya da dev salıncak ile adeta uçma deneyimi yaşamak isteyenlere kask takılıp, yelek giydiriliyor. Fırlatıldıktan andan itibaren çığlıklar atan tatilciler, bu deneyimle büyük keyif yaşıyor.

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.