Erzurum Haber Girişi : 14 Mart 2017 18:45

AFAD Erzurum'a 8 Mart Dünya Kadınlar Günü teşekkürü

AFAD Erzurum'a 8 Mart Dünya Kadınlar Günü teşekkürü
Aile ve Sosyal Politikalar il Müdürlüğü'nden Erzurum AFAD'a teşekkür.
Erzurumajans-Aile ve Sosyal Politikalar il Müdürü Cemil İlbaş, Şiddet Önleme ve İzleme Merkezi Müdürü Şeyma Bingöl, Kadın Konuk Evi Müdürü Şükran Göktaş ve Şube Müdürleri Süleyman Duman ve Cevat Çimen Erzurum Afet ve Acil Durum Müdürü Selahattin Karslı'yı ziyaret ederek, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla AFAD Erzurum Müdürlüğünün etkinliğe verdiği destekten dolayı teşekkür etti. 

İlbaş, etkinliklerde yer alan stantların kurulmasına destek sağlayan AFAD'ın 8 Mart Dünya Kadınlar Gününde başarılı çalışmalar sergilediğini ifade etti.

8 Mart Dünya Kadınlar gününün farkındalık oluşturmak adına önemli olduğunu belirten İlbaş, '' 8 Mart Dünya Kadınlar Gününde Erzurum'da kapsamlı etkinlikler düzenlendi. Sayın Valimizin eşi Hanımfendi Sayın Nilgün Azizoğlu'nun öncülüğünde düzenlenen etkinliklerimizi kurumlar arası koordinasyonla gerçekleştirdik. Etkinliklerimiz yoğun ilgi gördü. AFAD bu konudaki etkinliğimizde önemli bir rol üstlendi. Etkinliğimize destek veren AFAD'a ve diğer kurumlarımıza teşekkür ederiz'' dedi.

Karslı ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, İlbaş ve beraberindekilere teşekkür etti.

Karslı, sosyal sorumluluk çalışmaları kapsamında 8 Mart Dünya Kadınlar Gününe destek verdiklerini belirterek, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü ile ortak çalışmalar yapmaya devam edeceklerini ifade etti.

Geniş hizmet olanı olan AFAD'ın tanıtımı noktasında bu gibi etkinlikleri önemsediklerini belirten Karslı, ''Nerede Hayat Orada AFAD'' sloganıyla yola çıktıklarını anımsattı.

Ziyaret sonunda, İlbaş ve beraberindekiler devlet korumasındaki kadınların yaptığı el sanatları ürünü Karslı'ya hediye etti.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.