Erzurum Haber Girişi : 27 Ocak 2014 16:20

AGD öğrencileri umreye gönderdi

AGD öğrencileri umreye gönderdi
Anadolu Gençlik Derneği (AGD) Erzurum bilgi yarışmasında birinci olan öğrencileri umreye gönderdi.
Erzurumajans-Anadolu Gençlik Derneği (AGD) Erzurum bilgi yarışmasında birinci olan öğrencileri umreye gönderdi.

Anadolu Gençlik Derneği Erzurum Şubesi her yıl ortaokullar ve liseler arasında bilgi yarışması düzenliyor. Dini konular içerikli yarışmaya binlerce öğrenci katılıyor. Dereceye giren öğrenciler birçok hediyeyle ödüllendiriliyor. En çok dikkat çeken ödül ise bu yıl umre ziyareti oldu. Yarışmada Liselerden Mücahit Orkun İkinci ve ortaokullardan Adnan Şahan bilgi yarışmasının birincileri olarak umreye gönderildi. AGD Erzurum Şubesi ayrıca Mekke'nin Fethi programında çekilişle umre kazanan Ensar Arslan'ı da aynı kafilede umreye gönderdi.

AGD Erzurum Şubesi Başkan Yardımcısı Aktay Eşsiz ve bir grup AGD'li umreye giden öğrencileri uğurladı. Tatilde Efendimiz Hz. Muhammed'i (s.a.s.) ziyaret edecek olmanın sevincini yaşayan öğrencilerle aynı duyguları hissettiklerini belirten Eşsiz, "Milli ve Manevi değerlere bağlı bir nesil yetiştirmek amacıyla yola çıkmış Anadolu Gençlik olarak bu tablo bizim gurur kaynağımızdır. Bu yarışma ile hem gençlerimizin dinimizi öğrenmesine vesile olmuş oluyoruz ve hem de dereceye giren öğrencilerimizin tatillerini en güzel şekilde değerlendirmek için onları umreye gönderiyoruz. Hayra vesile olan hayrı yapan gibidir inancıyla bu işe vesile olan herkesten Allah razı olsun." diye konuştu.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • selim tokuş 01 Ocak 1970 02:00

    iyiki varsın AGD