Erzurum Haber Girişi : 24 Mayıs 2024 13:52

Ahlak Masası ekipleri operasyon yaptı: 8 gözaltı

Ahlak Masası ekipleri operasyon yaptı: 8 gözaltı
Erzurum'da bir ihbar üzerine masaj salonlarına operasyon düzenlendi. 8 kişi gözaltına alındı, zorla fuhuş yaptırıldıkları 10 kadın kurtarıldı.
Ahlak Masası ekipleri operasyon yaptı: 8 gözaltı

CUMHURİYET BAŞSAVCILIĞI KOORDİNE ETTİ

 

Erzurum Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde, Asayiş Şubesi Ahlak Büro Amirliği ekipleri, şehir merkezindeki 3 masaj salonuna eş zamanlı operasyon yaptı.

 

Fuhuş yapıldığı ve fuhuşa yer temin edildiği belirlenen masaj salonları kapatılırken, 8 şüpheli gözaltına alındı. Bu arada zorla fuhuş yaptırdıkları ileri sürülen 10 kadın kurtarıldı. Şüpheliler emniyette sorgulanırken, kadınlar sağlık kontrolünden geçirildi. HABER MERKEZİ

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • murat 03 Haziran 2024 10:55

    sokaklardaki ahlaksızlıkları araştırın önce

  • halis demir. 28 Mayıs 2024 10:02

    o salonlarda fuhuş yapıldığını bilmeyen nasıl yönetici oluyor. türkiyenin her yerinde masaj salonu fuhuş yapılan mutlu sonlu yerlerdr.

  • Necmeddin Er 25 Mayıs 2024 13:32

    salon sahiplerinin ifşa edilmesi gerekir yoksa bu tipler her tarafı şeye çevirecek. Ahlak polisi olması lazım. parklar sokaklar caddeler ahlaksızlıktan geçilmiyor