Erzurum Haber Girişi : 05 Ağustos 2022 16:12

Ahmet Dal: Ciddi bir borcumuz var

Ahmet Dal: Ciddi bir borcumuz var
Erzurumspor FK başkanlığına seçilen Ahmet Dal, "Transfer tahtasını açmak için çalışmalarımız devam edecek. Nefes alabilecek bir gelecek planlarımız var" dedi.

ERZURUM AJANSSpor Toto 1. Lig kulüplerinden Erzurumspor FK’nın önceki gün gerçekleştirdiği olağanüstü genel kurulda başkanlığa seçilen Ahmet Dal, teşekkür konuşmasında birbirinden önemli açıklamalarda bulundu.

 

Taraftarların doldurduğu salonda başkan seçilen ve alkışlar arasında teşekkür konuşması yapan Dal, “Ciddi bir borcumuz var. Transfer tahtamız kapalı ama bunu çözmek için arkadaşlarımızla ve taraftarlarımızla birlikte çalışmalarımızı sürdüreceğiz. 8 Eylül’de transfer döneminin bitişine kadar bu mücadelemize devam edeceğiz. Bu dönem; borçlarımızı kapattığımız, nefes alabilecek bir gelecek planı hazırladığımız, tesislerimizin eksiklerini giderdiğimiz, kurumsallaşmaya daha çok enerji harcadığımız, huzurlu yarınların temelini attığımız bir sezon olacak” dedi.

 

İsim tamam sıra armada...

 

Başkan Dal, bugüne kadar gerek efsane Erzurumspor, gerekse 2010 yılından itibaren mevcut kulübe, destek veren ve mesai harcayan tüm kulüp başkanlarına ve yönetim kurullarına teşekkür eden Dal, rahmetli olan yönetici, futbolcu, taraftar ve başkanları da rahmetle andığını söyledi.

 

Erzurumspor’un 11 Şubat 1968’de doğduğunu anımsatan çiçeği burnunda kulüp başkanı  Dal, farklı isimlerle devam eden takım için 3 Ağustos 2022 tarihinin bir aslına dönüş olduğunu belirtti. Takımın ismini Erzurumspor FK yaptıklarını dile getiren Dal, öncekine benzer logo çalışmasıyla da öze dönüş hikayesini sürdüreceklerini söyleyerek çift başlı kartal arma konusunda yoğun tempoda çalıştıklarının altını çizdi. Nurullah Pala

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.