Spor Haber Girişi : 07 Nisan 2016 18:35

Ahmet Yıldırım: Altın değerinde onurlu üç puan kazandık

Ahmet Yıldırım: Altın değerinde onurlu üç puan kazandık
Spor Toto 3.Lig 1. Grupta şampiyonluk yolunda Silivrispor'u 2-1 mağlup ederek önemli üç puan alan BB Erzurumspor'da galibiyet sevinci yaşanıyor.
Erzurumajans-Spor Toto 3.Lig 1. Grupta şampiyonluk yolunda Silivrispor'u 2-1 mağlup ederek önemli üç puan alan BB Erzurumspor'da galibiyet sevinci yaşanıyor.

Teknik Direktör Ahmet Yıldırım, "Altın değerinde onurlu üç puan kazandık. Futbolcularımı kutluyorum" dedi. 

'ONURLU ÜÇ PUAN KAZANDIK'

Erzurumspor Teknik Direktörü Ahmet Yıldırım, "Talihsiz bir golle mağlup durumdayken, girdiğimiz gol pozisyonlarını değerlendirmedik. Sahadaki yüreklerini ortaya koyarak taraftarlarımızın da müthiş desteği ile maçın son dakikasına kadar yüksek performanslarını ortaya koyup şampiyonluk yolundaki bu önemli maç virajında skoru 2-1'e çevirerek altın değerinde onurlu üç puanı kazandıran futbolcularımı, taraftarlarımızı kutluyorum. Ligin sonuna kadar bizim için her maç final. Bizi diğer takımlar ilgilendirmiyor. Burada önemli olan sahadaki kazanma arzusunu galibiyetinden kopmadan zafere inan her bir oyuncumu tebrik ediyorum. BB Erzurumspor olarak her zaman söylediğimiz gibi hedeflediğimiz yola emin adımlarla ilerliyoruz. Maçtan sonra galibiyet coşkusunu birlikte yaşayarak sıcak ilgilerini esirgemeyen başta değerli Kulüp Başkanımız Ali Demirhan, Yönetim ve Taraftarlarımıza teşekkür ediyorum." diye konuştu.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.