Erzurum Haber Girişi : 22 Şubat 2016 18:11

Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü kalitesini tescilledi

Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü kalitesini tescilledi
Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı tarafından düzenlenen Kalite Yönetim Sistemi Temel ve İç Tetkik Eğitimine katılan Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü ve kuruma bağlı 9 kuruluşa Kalite Yönetim Sistemi Belgesi verildi.
Erzurumajans-Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı tarafından düzenlenen Kalite Yönetim Sistemi Temel ve İç Tetkik Eğitimine katılan Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü ve kuruma bağlı 9 kuruluşa Kalite Yönetim Sistemi Belgesi verildi. 

Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü konferans salonunda düzenlenen belge dağıtım törenine Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdür Vekili Şermin Zil, İl Müdür Yardımcısı Tamer Ekinci, Aile ve Sosyal Politikalar Şube Müdürleri Nurullah Taşçı, Selami Peksöz ve kuruluş yöneticileri katıldı.

Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdür Vekili Zil, burada yaptığı konuşmada, kalite yönetim sistemi belgesinin kurum açısından önemli bir yere sahip olduğunu ifade etti.
Zil, toplumun dezavantajlı kesimine hitap eden Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlükleri çalışanları için kaliteli hizmet anlayışının daha çok önem kazandığını belirterek, hizmet sektörü açısından kalitenin önemine değindi.

Ekinci ise kalite yönetim sistem belgesinin alınması konusunda özverili bir şekilde çalışan kurum çalışanlarına teşekkür ederek, kurumun hizmet çıtasını her geçen yükselttiğini, 2016 yılı içerisinde kurumda e-imza sistemlerinin uygulamaya geçeceğini ifade etti.

Kalite Yönetim Sistemi çalışmalarının devam edeceğini belirten Ekinci, 'Kurumumuz, sosyal yardım, sosyal hizmet, eğitim ve sağlık alanında çok boyutlu çalışmalarla vatandaşa en iyi hizmetin gayretinde. Bütün bu hizmetlerin temelinde insan var, insan odaklı çalışmalarda kalite önemli bir yere sahip. Bizler bunun bilincindeyiz. Kalite yönetim sistemi hizmet çıtasının yükselmesi açısından çok önemsediğimiz bir konu. Kalitemizi tescillemek için yoğun gayret içerisindeyiz. Çalışmalarımızda ekip ruhunu önemsiyoruz. Belge almamıza katkı sağlayan ekip arkadaşlarımıza teşekkürlerimi sunuyorum''dedi.

Konuşmaların ardından, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğüne bağlı kuruluşların temsilcilerine Kalite Yönetim Sistemi Belgeleri ve kuruma sağladıkları katkılardan dolayı teşekkür belgesi verildi.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.