Erzurum Haber Girişi : 05 Aralık 2014 18:22

Aile ve sosyal politikalar il müdürlüğü'nden engelliler günü etkinliği

Aile ve sosyal politikalar il müdürlüğü'nden engelliler günü etkinliği
Erzurum Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü 3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla çeşitli etkinlikler düzenledi.
Erzurumajans-Erzurum Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü 3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla çeşitli etkinlikler düzenledi.

Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü bünyesinde hizmet veren engelli bakım merkezlerinde engellilere yönelik ,eğlence ve kermes programları düzenlendi.

Programa Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Sedat Abdulhakimoğulları, İl Müdür Yardımcısı Harun Akpınar ve Şube Müdürü Selami Peksöz katıldı.

Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Sedat Abdulhakimoğulları, burada yaptığı konuşmada engellilerle ilgili önemli çalışmalara imza attıklarını belirterek, özel bakım merkezlerinde düzenlenen etkinliklerle engellilerin sosyalleşmesini sağladıklarını ifade etti.

Abdulhakimoğulları, engellilerin sadece bir gün değil her gün hatırlanması gerektiğini belirterek, engellilerin gündemde olduğunu söyledi.

Öte yandan Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdür Yardımcısı Cemil İlbaş, Palandöken Sosyal Hizmet Merkezi Müdürü Cemil Yeşilyurt, Yakutiye Sosyal Hizmet Merkezi Murat Erdemir ve beraberindekiler, 3 Aralık Dünya Engelliler günü dolayısıyla engellileri evlerinde ziyaret ederek, engellilerin ve ailelerin sorunlarını dinleyerek, gıda paketi ve çeşitli yardımlarda bulundular. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.