Bölge Haber Girişi : 21 Temmuz 2011 00:08

Ajans Press sosyal medyayı takip ediyor!..

Ajans Press sosyal medyayı takip ediyor!..
Ajans Press, sosyal medya takibini hayata geçiren şirket ve markaların tüketici eğilimlerini takip ederek, müşterilerine uygun stratejiler geliştirmelerine katkıda bulunuyor.

Erzurum Ajans-Ajans Press, sosyal medya takibini hayata geçiren şirket ve markaların tüketici eğilimlerini takip ederek, müşterilerine uygun stratejiler geliştirmelerine katkıda bulunuyor.

Sosyal medyanın öneminin herkes tarafından kabul edildiğini belirten Ajans Press Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ali Özkan, sanal ortamda ortaya çıkan bir görüşün çok kısa zamanda binlerce insan tarafından paylaşılabilir hale geldiğini söyledi.

Temmuz ayı itibariyle sosyal medyadaki haber ve yazıları da takip ettiklerini kaydeden Özkan, “Paydaşlarımıza sunduğumuz Sosyal Medya Takibi, olası kriz yönetimini başarılı bir şekilde önlemeleri ve markalarının itibarı ile ilgili ortaya çıkabilecek sorunları anında önlemelerine fayda sağlıyor. Sosyal Medya Takibi'yle paydaşlarımız, markaları hakkında yazılan olumlu veya olumsuz yorumları, haberleri, tartışılan konuları ve paylaşımları anlık olarak takip edebiliyor, ürünlerini, rakiplerini, sektördeki yenilikleri görüp kendi marka ve ürünleri hakkında algı, görüş ve yorumları gözlemleyebiliyorlar” dedi.

Sosyal medya üzerindeki iletişimin hızı ve değiştirici etkisinin önemini vurgulayan Özkan, haberdar olma ve karar verme prosedüründeki gecikmelerin olası krizlere sebebiyet verebileceğini ve sosyal medyaya hakimiyetin iletişim stratejilerine yön veren ve marka itibarını yükseltebilen bir fırsat olduğunu dile getirdi. Özkan, Sosyal Medya Takip programını Ajans Press bünyesinde, tamamı Türk yazılım mühendislerinin hayata geçirdiğini anımsattı.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.