Siyaset Haber Girişi : 30 Nisan 2012 13:40

Ak gençler Ankara'ya çıkarma yaptı

Ak gençler Ankara'ya çıkarma yaptı
AK Parti Erzurum Gençlik Kolları 180 kişilik bir heyetle Gençlik Kolları Genel Merkez 3. Olağan Kongresi için Ankara’ya geldi. Gençleri Erzurum milletvekilleri TBMM’de ağırladı.
Erzurum Ajans-AK Parti Erzurum Gençlik Kolları 180 kişilik bir heyetle Gençlik Kolları Genel Merkez 3. Olağan Kongresi için Ankara’ya geldi. Gençleri Erzurum milletvekilleri TBMM’de ağırladı.
AK Parti Erzurum Gençlik Kolları il ve ilçe yönetim kurulu üyelerinden oluşan ve adeta Ankara’ya çıkartma yapan 180 kişilik heyeti karşılayan milletvekilleri Muhyettin Aksak, Fazilet Dağcı Çığlık ve Adnan Yılmaz TBMM’de ağırladılar.
Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde gençlere öğle yemeği veren milletvekilleri daha sonra gençlere TBMM’yi gezdirdi. TBMM Genel Kurul Salonu, Şeref Kapısı ve Tören Alanı’nı gezen Ak Parti Erzurum Gençlik Kollarına mensup gençler milletvekilleri ile bol bol da hatıra fotoğrafı çektirdiler.
TBMM Başkanı Cemil Çiçek tarafından imzalan Türkiye Büyük Millet Meclisi Ziyaret Beratı gençleri temsilen Erzurum Gençlik Kolları İl Başkanı Yavuz Kocaman’a Milletvekilleri Muhyettin Aksak, Fazilet Dağcı Çığlık ve Adnan Yılmaz tarafında birlikte verildi.
Pazar günü Ak Parti Gençlik Kolları 3. Olağan Kongresine katılarak Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ı dinleyen gençler, daha sonra yine milletvekilleri tarafından Ankara Büyükşehir Belediyesi’nin Altınpark’ta bulunan Belediye Evi tesislerinde verilen yemekle Erzurum’a uğurlandı.
Milletvekillerinin kendilerine gösterdiği yakın ilgiden çok memnun kaldıklarını ifade eden gençler Ankara’dan mutlu ayrılarak Erzurum’a döndü.
Öte yandan, Sağlık Bakanı Recep Akdağ, Ankara dışındaki programları dolayısıyla Ak Parti Gençlik Kolları'nın Ankara programına katılamazken, Bakan Akdağ'ı danışmanı ve Erzurum Gençlik Kolları Eski Başkanı Zafer Tarıkdaroğlu temsil etti. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.