Siyaset Haber Girişi : 28 Nisan 2012 19:45

AK Gençler Milletvekili Yılmaz'ı ziyaret etti

AK Gençler Milletvekili Yılmaz'ı ziyaret etti
Arena Spor Salonunda yarın yapılacak olan AK Parti Gençlik Kolları Genel Başkanlığı seçimi için, Ankara’ya giden AK Parti Erzurum Gençlik Kolları Başkanı Yavuz Kocaman, TBMM’de Erzurum Milletvekili Adnan Yılmaz’ı da ziyaret etti.
Erzurum Ajans-Arena Spor Salonunda yarın yapılacak olan AK Parti Gençlik Kolları Genel Başkanlığı seçimi için, Ankara’ya giden AK Parti Erzurum Gençlik Kolları Başkanı Yavuz Kocaman, TBMM’de Erzurum Milletvekili Adnan Yılmaz’ı da ziyaret etti. Yaklaşık 180 kişilik gençlik grubu ile bir araya gelen Milletvekili Yılmaz, “Geleceğin aydınlık gençliği ile gurur duyuyoruz” dedi.
Milletvekili Yılmaz’ın sıcak ortamda kendilerini karşıladığını ifade eden Erzurum AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Yavuz Kocaman,”Sayın vekilimiz her zaman olduğu gibi sıcak ilgi ve sempatiliği ile mecliste de gösterdi. Kendisine şahsım ve arkadaşlarım adına Teşekkür ediyoruz” dedi.
Milletvekili Yılmaz, Mecliste bir araya geldiği gençlere ,“‘Türkiye'nin aydınlık gençliğini ve geleceğini selamlıyorum. AK Parti gençliğini, sizin şahsınızda ülkemin tüm gençlerini muhabbetle selamlıyorum. AK Parti iktidarının kararlı iradesinin cesaret ve azminin bir neticesidir.
En önemlisi de milli, manevi değerlerine sahip çıkan, onları yaşatan, geleceğini geçmişinden aldığı güç, gurur ve ilhamla şekillendiren bir gençlik tasavvur ediyoruz.
Mazide gücümüz Ati’de sizlerle bir, sizlerinde bizim için gelecek nöbeti devredeceğiz. AK Parti Gençlik Kolları’nda omuz omuza, aydınlık yarınlara gömülmeyecek, sizinle birlikte AK Parti gençliği kesinlikle fitne tohumu ekemez. Bu meşaketli yolda gözü pek gençliği yanımızda gördüğüm için mutluyum” dedi. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • aslı 01 Ocak 1970 02:00

    fotoğrafta birtek adnan yilmazin resmimi var sayin aksakta var nedir bu adnan yagdanligi anlayamiyorum guncel ayni siz atni var bu iste bir is ama hic bosuna o adnan efendiyi millete sevdirmeye calismasin cunku bir allahin kulu sevmiyor onu