Siyaset Haber Girişi : 05 Eylül 2016 19:04

AK Gençlerden Başkan Sekmen'e şükran plaketi

AK Gençlerden Başkan Sekmen'e şükran plaketi
AK Parti Erzurum Gençlik Kolları İl Başkanlığı, gençlere verdiği destekten ötürü Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen'e şükran plaketi takdim etti.
Erzurumajans-AK Parti Erzurum Gençlik Kolları İl Başkanlığı, gençlere verdiği destekten ötürü Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen'e şükran plaketi takdim etti.

AK Parti Erzurum Gençlik Kolları İl Başkanı Muhammet Selim Özdemir ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Başkan Mehmet Sekmen'i makamında ziyaret etti.

Başkan Özdemir, "Başkanımız Mehmet Sekmen 2 yıldır gerek Erzurum gençliğine gerekse Türkiye gençliğine önemli katkılar sundu ve sunmaya da devam ediyor. Bizlere her fırsatta eğitimli, nitelikli ve imanlı bir gençlik için yeni ufuklar çizen Başkanımıza şükranlarımızı ifade eden bir plaket takdim ettik. Türk siyasetinin yetiştirdiği ender siyasetçilerden biri olan Erzurum'umuzun Şehr-ül Emin'i Başkanımız Mehmet Sekmen ile AK Gençlik olarak iftihar ve gurur duyuyoruz. Gençliğimize, ülkemizin ve şehrimizin yarınlarına yatırım yapan Başkanımız, bu ülkenin gençlerinin nitelikli bir birey olması ve gençlerin tıpkı Asım'ın Nesli gibi yetişmesi için büyük bir çaba harcıyor. Erzurum'un gençleri Başkan Mehmet Sekmen'i çok seviyor. Erzurum'un gençleri Başkanımızla gurur duyuyor" dedi.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Mustafa Alioğlu 01 Ocak 1970 02:00

    Erzurum şehri Sekmen in sayesinde gürültü patırta şamata ve felç trafiğin merkezi haline gelmiştir...ödülü haketmiştir....