Siyaset Haber Girişi : 21 Şubat 2015 16:30

AK Parti aday adayı Yılmaz, Erzurumajans'daydı

AK Parti aday adayı Yılmaz, Erzurumajans'daydı
2015 Genel Seçimleri için hazırlanan siyasi partilerden Adalet ve Kalkınma Partisi Erzurum'da aday adaylığı yoğunluğu yaşamakta.
Erzurumajans-Adalet ve Kalkınma  Partisi Erzurum aday adaylarından Vesim Yılmaz, Erzurumajans'ı ziyaret etti.Genel Yayın Yönetmenimiz  Orhan Bozkurt'la  sohbet ederek düşüncelerini  aktardı.

Adalet ve Kalkınma Partisi'nin ülke için bir şans ve şart olduğunu söyleyen Yılmaz, Cumhurbaşkanı  Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde bir nefer, Başbakan Davutoğlu'nun bilgeliğine yürekten inanan bir Erzurum sevdalısı  olduğunu belirterek,  İçişleri Bakanı  Efkan Ala'nın mücadelesini şiar edindiğini söyledi.

Erzurumajans Genel  Yayın  Yönetmeni  Bozkurt'un sorusu  üzerine geliştirdiği projeleri de anlatan Adalet ve Kalkınma Partisi aday adaylarından Vesim  Yılmaz, "Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanımız  Mehmet Sekmen'in hizmetlerine bir nefes  katkıda  bulunabilmek düşüncesiyle girdiğim siyasette 'Yeni Türkiye' vizyonu ışığında hizmete hazırım" dedi.


Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.