Siyaset Haber Girişi : 15 Mayıs 2024 15:22

AK Parti'de kongre takvimi yakında açıklanacak

AK Parti'de kongre takvimi yakında açıklanacak
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Milletvekillerimiz de 7-8 Haziran tarihinde, belediye başkanlarımızla da 1-2 Temmuz'da inşallah bir araya geleceğiz" dedi.
AK Parti'de kongre takvimi yakında açıklanacak

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Grup toplantısında konuştu.

 

Dün Genişletilmiş İl Başkanları toplantısını yine coşku ve heyecan dolu bir atmosferde icra ettiklerini belirten Cumhurbaşkanı Erdoğan, 2024 yılının bu ilk il başkanları toplantısında hem son 5 ayın muhasebesini yaptıklarını hem de illerin adeta röntgenini çektiklerini ifade etti.

 

Erdoğar, teşkilatın kararlılığı, dinamizmi ve heyecanı karşısında partinin genel başkanı ve bir neferi olarak büyük bir gurur duyduğunu vurguladı.

 

“AK Parti'nin ayırıcı vasfı, istişareye önem vermesi, attığı her adımı istişareyle atmasıdır”

 

AK Parti'nin ayırıcı vasfının istişareye önem vermesi, attığı her adımı istişareyle atması olduğunu ifade eden Erdoğan, “Bizi örselemeye çalışanlara inat üstat Necip Fazıl'ın o veciz ifadesiyle ‘Yolumuza pekleşe pekleşe’ devam ediyoruz. AK Parti'nin ayırıcı vasfı, istişareye önem vermesi, attığı her adımı istişareyle atmasıdır. Partimizin kuruluşundan itibaren daima ortak akılla hareket ettik. İnşallah bunu güçlendirerek sürdüreceğiz. Son bir yılımıza damga vuran seçimler dolayısıyla gelenekselleşmiş istişare kamplarımızı yapamamıştık. İstişare toplantımızı önümüzdeki haftalarda gerçekleştiriyoruz. Milletvekillerimiz de 7-8 Haziran tarihinde, belediye başkanlarımızla da 1-2 Temmuz'da inşallah bir araya geleceğiz. Önümüzdeki döneme dair yol haritamızın da şekilleneceği bu toplantıların şimdiden partimiz ve davamız için hayırlara vesile olmasını diliyorum” diye konuştu.

 

 

"Her kongre sürecini kadrolarımız arasındaki bir bayrak yarışı olarak görüyoruz"

 

Kongreleri ile ilgili takvimi de yakında ilan edeceklerini açıklayan Erdoğan, “Yetkili arkadaşları gerekli hazırlıkları yapmak üzere talimatlandırdık. Bu süreci de dava ve yol arkadaşlarımıza halel getirmeden yürüteceğiz. AK Parti'nin siyaset tasavvurunda görev ve sorumluluk almak kadar gerektiğinde tüm rütbelerden azade bir şekilde bu partinin bir eri olarak çalışmak da büyük bir şereftir. Her kongre sürecini kadrolarımız arasındaki bir bayrak yarışı olarak görüyoruz. Yorulan arkadaşlarımız, motivasyonunu yitiren arkadaşlarımız varsa, hatası, kusuru, yanlışı olanlar varsa, kardeşlik hukukumuzu koruyarak onları dinlenmeye alacağız, yeni, heyecanlı, dinamik arkadaşlarımızla kadromuzu güçlendirerek yolumuza devam edeceğiz. Kurulduğumuz günden beri yenilenerek, tazelenerek geliyoruz. İnşallah bundan sonra da aynı çizgide hareket edeceğiz” ifadelerini kullandı. İHA - Fotoğraflar: Onur SAĞSÖZ / Erzurum AJANS

 

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • özgur onur 24 Mayıs 2024 00:55

    gerçek oy veren vatandaşlar yıllardır sessiz sedasız destekleyenler kenara ötelenirken, fetocular müdür, nurcularda el altından istanbul gibi bir şehirden günü dolmadan 1 veya 2 yıllık polis memurunun tayinin yaptırabiliyorlar, siz daha hızlı bir şekilde gruplaşan kamudaki fetocuları bitiremediniz, madem il ve ilçe başkanlıklarınız kamuda olup bitenden haberi yok gerçek vatan sever kamu çalışanlara sorun kimler fetocudur değildir size söylesinler, siz kişileri dinlerdirseniz ne olur dinlerdirmeseniz ne olur o ki kamuda ispiyoncu fetocular müdür olduktan sonra

  • Yeter ulan 19 Mayıs 2024 18:47

    Sen ne zaman gideceksin biz ona bakıyoruz. Senin partin ve kadron senin olsun. Hepsini yanında götür.