Siyaset Haber Girişi : 02 Aralık 2018 20:15

AK Parti'den son dakika İspir hamlesi

AK Parti'den son dakika İspir hamlesi
Gecenin sürpriz adayı İspir'den geldi. Ak Parti İspir İlçe Başkanı Fatih Efeoğlu da Belediye Başkan aday adayı oluyor.
Erzurumajans-Erzurum'da yerel seçimler öncesi her saat dengeler değişiyor. Ak Parti'de Büyüykşehir Belediye Başkan Adayı'nın belli olmasının ardından ilçelerde heyecan dorukta. Gecenin sürpriz adayı İspir'den geldi. Ak Parti İspir İlçe Başkanı Fatih Efeoğlu da Belediye Başkan aday adayı oluyor.

Erzurum'da Ak Parti-MHP ittifaki şekillenmeye başlarken, kartlar yeniden karılıyor. Adeta siyasi satranca dönüşen Erzurum'daki 'adaylık süreci' yeni bir boyut kazandı.

Şehir merkezinde MHP'nin Büğyüykşehir Belediye Başkan adayı tartışılırken, Ak Parti,  oy deposu konumundaki kuzey ilçelerde kozlarını son dakika da sahaya sürüryor. Önceki gün Narman'da Adalet Bakanlığı Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürü Burhanettin Eser'in Ak Parti'den aday adayı olmasının ardından, bugün de İspir'de Ak Parti İlçe Başkanı Fatih Efeoğlu'nun, belediye başkan adaylığı konuşulmaya başlandı.



İnşaat Mühendisi olan ve  İspir'de Ak Parti İlçe Başkanlığı yaptığı sürede her kesimden büyük beğeni toplayan Efeoğlu'nu,  Ak Parti Genel Merkezi ve özellikle Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Serkmen'in yeni dönemde çalışma ekibinde görmek istediği öğrenildi. 

Erzurum Post'un edindiği bilgilere göre Fatih Efeoğlu, ilçe teşkilatının da desteği ile İspir'den  Ak Parti'nin Belediye Başkan adayı olarak sahaya çıkıyor.  

Ak Parti İspir İlçe Başkanı Fatih Efeoğlu ise bu gelişmeler karşısısnda her hangi bir yorum yapmayarak, ''Biz 31 Mart Yerel Seçimleri'nden partimizin ilçemizden zaferle çıkması için çalışıyoruz. Teşkilat olarak buna hazırlanıyoruz'' dedi.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.