Siyaset Haber Girişi : 06 Kasım 2015 13:37

AK Parti Erzurum Miletvekilleri mazbatalarını aldı

AK Parti Erzurum Miletvekilleri mazbatalarını aldı
AK Parti Erzurum Milletvekilleri Recep Akdağ, Mustafa Ilıcalı, Zehra Taşkesenlioğlu, İbrahim Aydemir, Orhan Deligöz mazbatalarını aldı.
Erzurumajans-AK Parti Erzurum Milletvekilleri Recep Akdağ, Mustafa Ilıcalı, Zehra Taşkesenlioğlu, İbrahim Aydemir, Orhan Deligöz mazbatalarını aldı. 

AK Parti 26. Dönem Erzurum Milletvekilleri sabah saatlerinde Palandöken ilçe Başkanlığı'nda düzenlenen kurban kesiminin ardından AK Parti İl Başkanı Fatih Yeşilyurt ve partililerle birlikte mazbatalarını almak üzere Erzurum Adliyesi'ne geldi. Erzurum Cumhuriyet Başsavcısı Ahmet Çiçekli'yi makamında ziyaret eden 26. Dönem AK Parti Erzurum milletvekillerine mazbatalarını Hakime Emine Kahraman takdim etti. Ankara'da bulunan Recep Akdağ'ın mazbatasını ise İl Başkanı Fatih Yeşilyurt aldı.

İlk olarak mazbatasını alan Orhan Deligöz, "Erzurum halkı bizi onurlandırdı. Elhamdülillah Erzurum'daki kara lekeyi temizledik. İnşallah Erzurum'a barışı huzuru ve kardeşliği getirmek için elimizden geleni yapacağım" dedi.

"Mazbatamı Erzurum adına alıyorum" diyen Zehra Taşkesenlioğlu, "Terörle demokrasiyi bir araya getirmeye çalışanlara, kendilerinin özgürlüklerine kota koyanlara en iyi dersi Erzurum halkı verdi" diye konuştu.

78 milyonun milletvekili olacağını söyleyen Mustafa Ilıcalı, "Ülkemin ve Erzurum'un sorunlarının çözülmesi için elimden geleni yapacağımı bildirmek istiyorum. Bu seçim sürecinde bize destek veren Erzurum halkına şükranlarımı sunuyorum. Allah bizleri mahçup etmesin" dedi.

Erzurum'un şahika yıllara varacağını ifade eden İbrahim Aydemir, "Bu belgeyi Erzurum'a hizmet etmek ruhumuzu Erzurum'a adamanın şeref levhası olarak kabul ediyorum. Milletimize teşekkür ediyorum. Allah bizleri inşallah onlara layık kılacaktır. Önümüzdeki dört yıllık dönem Erzurum'un şahika yıllara varacağı bir dönem olacaktır" ifadelerini kullandı.

Recep Akdağ'ın yerine vekaleten mazbatayı alan İl Başkanı Fatih Yeşilyurt ise, "Bugün burada il teşkilatı olarak sayın genel başkanımızı temsilen burada bulunuyoruz. Bu mutlu günümüzde bizleri yalnız bırakmayan herkese teşekkür ediyoruz. Birbirinden değerli beş milletvekilimizi Ankara'ya gönderiyoruz. Allah'ın izniyle hepsi Erzurum'u en iyi şekilde temsil edeceklerdir" şeklinde konuştu.

1 Kasım seçimlerinde AK Parti'den altıncı sıra milletvekili olan Ahmet Yaptırmış, "Biz bu yola çıkarken ilk günkü heyecan ve aşkla çıktık. Biz bu milletin hizmetkarıyız. Seçilememiş olsam da bir milletvekiliymiş gibi insanlara hizmet edeceğim" dedi.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.