Siyaset Haber Girişi : 24 Nisan 2012 20:10

AK Parti İl Başakanı Kılıç'tan basın açıklaması

AK Parti İl Başakanı Kılıç'tan basın açıklaması
AK Parti Erzurum İl Başkanı Murat Kılıç, daha önceden 13 Mayıs 2012 tarihi olarak duyurulan AK Parti Erzurum İl Kongresinin Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatı üzerine 29 Haziran 2012 tarihinde yapılacağını belirtti.
Erzurum Ajans-AK Parti Erzurum İl Başkanı Murat Kılıç, daha önceden 13 Mayıs 2012 tarihi olarak duyurulan AK Parti Erzurum İl Kongresinin Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatı üzerine 29 Haziran 2012 tarihinde yapılacağını belirtti.
İl Binasında parti yöneticileriyle birlikte açıklamalarda bulunan Murat Kılıç, İl Kongresinin Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın da katılımıyla 29 Haziran 2012 tarihinde yapılacağını söyledi. 29 Haziran 2012 tarihinin herhangi bir sebepten ötürü değil Başbakan Erdoğan’ın talimatıyla belirlendiğini kaydeden Kılıç, “Daha önceden duyurduğumuz 13 Mayıs 2012 tarihinin değişmesin de herhangi bir sebep yoktur. Başbakanımız 29 Haziran 2012 tarihini belirledi. Kongremizi de 29 Haziran’da yapacağız” dedi.
Başkan Kılıç, ayrıca 22. ve 23. dönem Afyon Milletvekili ve Erzurum İl Koordinatörü Ahmet Koca’nın il koordinatörlüğü görevi başında olduğunu ifade ederek, “Sayın milletvekilimiz bir açıklama yaptı. Genel Merkez olarak adayımız Murat Kılıç’tır dedi. Bu açıklamanın ardından bazı yanlış bilgiler aksettirilmeye çalışılıyor. Milletvekili Ahmet Koca il koordinatörlüğü görevinden alındı diye. Böyle bir şey yok. Koca, görevinin başındadır. Bölge Koordinatörlüğü görevini de Sinop Milletvekili Mehmet Ersoy yürütmektedir” diye konuştu.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.