Siyaset Haber Girişi : 21 Aralık 2011 11:43

AK Parti ilçe yönetimi toplandı

AK Parti ilçe yönetimi toplandı
Oltu Ak Parti İlçe Teşkilatı kongre sonrası yönetim kurulu ile ilk toplantısını parti binasında gerçekleştirdi.
Erzurum Ajans-Oltu Ak Parti İlçe Teşkilatı kongre sonrası yönetim kurulu ile ilk toplantısını parti binasında gerçekleştirdi.

Oltu Ak Parti İlçe Başkanı Fuat Demir başkanlığında toplanan çiçeği burnunda yönetim kurulu üyeleri, 4. olağan kongrenin genel bir değerlendirmesini yaptı. Ak Parti İlçe Başkanı Fuat Demir, yeni yönetim kurulu üyelerine ilçeye yönelik yapılacak yeni yatırımlarla alakalı bilgiler verdi. Gerekli girişim ve çalışmaların yapılması hakkında konuşan Başkan Demir, 12 Aralık’ta yaptıkları ilçe kongresinin il düzeyinde olduğunu belirtti.
Kongreye katılımın ilden daha fazla olduğuna vurgu yapan Demir, kongrenin başarılı geçmesinde emeği geçen yönetim kurulu üyelerine ve partililere ayrıca kadın ve gençlik kollarına teşekkür etti.

“Biz bir aileyiz.” diyen Başkan Demir, “Acımızda hepimizin, başarıda. Yönetim kuruluna seçilen arkadaşlarımızın hiçbir karşılık beklemeden ilçemiz için çalışacağına yürekten inanıyorum.”dedi.

Demir, “Yönetim kurulunda yeralan herbir arkadaşımızın bundan sonra yapacağı işler, Ak Parti`ye mal edileceğinden bunun bilinciyle hareket etme gibi bir titizlik ve duyarlılık gerekiyor. Buna göre hareket etmek önceliğiniz olmalı.”şeklinde yeni yönetim kurulu üyelerine hatırlatmada bulundu.

Yeni teşkilatının Oltu için güzel hizmetlere imza atacağına olan inancını dile getiren Demir, partiye yeni katılanlara rozetlerinin biran önce takılacağını da hatırlattı.
Öte yandan Oltuluların kendilerinden hizmet beklediğinin altını çizen Başkan Demir, önümüzdeki yaz sezonunda partinin kendi binasına taşınacağı müjdesini de verdi.
Yeni binada her birime ayrı bir oda tahsis edileceğini aktaran Başkan Fuat Demir, yeni parti binasında her türlü ihtiyaca cevap verebilecek çok yönlü bir toplantı salonunun da olacağını kaydetti.

Bu arada toplantıya Oltu Belediye Başkanı İbrahim Ziyrek`te katıldı. Başkan Ziyrek partiye yeni katılanlara “hoş geldiniz”diyerek ilçe teşkilatından övgüyle söz etti. Bugüne kadar iki başarılı seçim geçirdiklerine vurgu yapan Başkan Ziyrek, elde edilen bu başarıda teşkilatın fazlasıyla pay sahibi olduğunu belirtti.

Başarının Ak Parti kadrolarının samimiyetinden kaynaklandığını öne süren Ziyrek, “Ben de hiçbir zaman Ak Parti’yi yere baktırmadım. Elimden gelen bütün gayreti sarf ettim.” dedi.
G
ençlik kolları başkanı Mehmet Ağırman’ın da hazır bulunduğu toplantıda yapılması gereken işlerin planlaması da yapıldı. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.