Siyaset Haber Girişi : 21 Şubat 2015 17:00

AK Parti Milletvekili aday adayı Keleş'ten Erzurumajans'a ziyaret

AK Parti Milletvekili aday adayı Keleş'ten Erzurumajans'a ziyaret
Ak Parti'nin Erzurum'daki genç milletvekili aday adaylarından Ferit Keleş, Erzurumajans'ı ziyaret ederek seçim çalışmaları hakkında bilgi verdi.
Erzurumajans-Ak Parti Erzurum Milletvekili aday adaylarından Ferit Keleş, Erzurumajans'a nezaket ziyaretinde bulundu.  Genel Yayın Yönetmeni Orhan Bozkurt ve Erzurumajans Haber Müdürü Ömer Nazmi ile sohbet ederek aday adaylığı süreci  ve çalışmaları hakkında bilgi veren Keleş, "Çıktığımız bu yolda her geçen gün cesaretimizin artmasına neden olan Parti teşkilatımıza, cefakar hemşerilerime, değerli dostlarımıza teşekkürü bir borç biliyorum. AK Partililer kadar, diğer partilerden insanların, her görüşten, her yaştan, kadınıyla, erkeğiyle halkımızın desteğini gördüm ve gördüğüm bu kabul beni ziyadesiyle memnun etti. Bana duyulan bu güvene layık olmak için elimden gelen çabayı göstereceğimin bilinmesini isterim"diye konuştu.

Eğitimci Ferit Keleş,"Doğduğumuz ve büyüdüğümüz Erzurum'la ilgili bizim hayallerimiz var. Soğuğunda üşüdüğümüz, buzunda düştüğümüz bu kadim şehir Erzurum'a gönül bağımızın sağlamlığını ve değerini anlatmak kolay değil. Bu toprakların kültürü ve sevdasının yetiştirdiği biri olarak bugüne kadar Erzurum'un heyecanını ve coşkusunu yüreğimde hissettim. Bu seçimde Türkieye'nin geleceğinin şekilleneceği herkes tarafından bilinen bir gerçek. Bana da görev verildiği taktirde bu kutsal mücadelede Erzurumlu olarak Erzurum'un enerjisini Yüce Meclis'e taşıyarak görev yapmaktan gurur duyacağım" dedi.


Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.