Siyaset Haber Girişi : 24 Kasım 2022 15:25

"AK Parti milletvekilleri sizi ziyarete geldiler "hallettik" dediler ama bunu halledemediler"

İYİ Parti Erzurum Milletvekili Naci Cinisli, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank'a "Erzurum'un 6'ncı bölge teşviklerinden yararlanamaması anlaşılır gibi değil" dedi. Bakan Varank, sessiz kaldı.

Plan Bütçe Komisyonu’nda Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı’nın 2023 yılı bütçesi görüşüldü.

 

Toplantıda söz alan İYİ Parti Erzurum Milletvekili Naci Cinisli, “Erzurum'un bu 6'ncı bölge teşvikinden yararlanamaması anlaşılır gibi değil Sayın Bakanım. 2020 yılından beri biz bu sorunu yaşıyoruz, 2020 yılında verdiğim soru önergeme ben hâlâ bir cevap da alamadım. Erzurum 6'ncı bölge teşviklerden yararlanamıyor, Sayın AK Parti milletvekilleri sizi ziyarete geldiler "hallettik" dediler ama bunu halledemediler” diye konuştu. 

 

Cinisli ayrıca teşvik süresinin bir yıl uzatılmasının yatırımcıya güven vermediğini, bunun en az 5 yıl olmasını istedi. Bakan Varank, Cinisli’nin konuşmasından sonra her hangi bir açıklama yapmazken, Bakan yardımcısı toplantı sonunda Cinisli ile görüştü. HABER MERKEZİ 

 

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • nihat özdemir 24 Kasım 2022 16:32

    Erzurumun en büyük sorunu hızlı trendir. Başka konuları bır kenara bırakın. AKP MHP İyi parti fark etmez. Hepiniz birleşin hızlı tren işini hızlandırın. Erzurum Ankaraya yaklaştıkça pozitif ayrımcılık için yalvarmak zorunda kalmayacaksınız zaten.