Siyaset Haber Girişi : 26 Şubat 2012 09:54

AK Parti Milletvekillerinden esnaf ziyareti

AK Parti Milletvekillerinden esnaf ziyareti
AK Parti Erzurum Milletvekili Adnan Yılmaz ile Kars Milletvekilleri Ahmet Arslan, Prof. Dr. Yunus Kılıç, Metin Sözen Caddesi ve Atatürk Caddesi üzerindeki esnafı dolaşarak sohbet ettiler.
Erzurum Ajans-AK Parti Erzurum Milletvekili Adnan Yılmaz ile Kars Milletvekilleri Ahmet Arslan, Prof. Dr. Yunus Kılıç, Metin Sözen Caddesi ve Atatürk Caddesi üzerindeki esnafı dolaşarak sohbet ettiler.
AK parti Erzurum Milletvekili Adnan Yılmaz’ın caddeden geçen vatandaşlara kendini tanıtarak vatandaşların istek, arzu ve şikayetlerini sorması ise vatandaşlar tarafından memnuniyetle karşılandı.
Cadde üzerindeki esnafların işsizlik ve vergilerin İstanbul ile aynı olmasının kendilerini çok sıktığını belirterek, “Sayın vekilim İstanbul’da bir cadde üzerinde işyeri olan bir vatandaş benin on mislim kazanıyor. Oda aynı vergiyi veriyor. Bende aynı vergiyi veriyorum” sözleri üzerine milletvekili Adnan Yılmaz, ise “Ben de Erzurumluyum ama sizin 3’ncü milletvekilinizde benim. Çok doğru söylediniz. Tabi bu konuyu ilgili bakanlıkla konuşacağım. Sizlerin bu talebini kendilerine ileteceğim” diye cevapladı. Vatandaşlar çok sıcak ilişkiler kuran milletvekilleri cadde üzerindeki esnafları tek tek ziyaret ederek hal hatırlarını sordular.
Milletvekili Adnan Yılmaz’ın “Arkadaşlar sizlerden oy istemeye gelmedim. Sizlerin halini hatırını sormaya, sizlerin bir çayını içmeye geldim” diyerek vatandaşlara sarılarak sohbet etmesi sıcak karşılandı.
A
K Parti Milletvekilleri Adnan Yılmaz, Ahmet Arslan ile Prof. Dr. Yunus Kılıç’ın esnaf ziyaretine Belediye Başkanı Nevzat Bozkuş, AK Parti İl Başkanı Av. Ensar Erdoğdu, Merkez İlçe Başkanı Özgür Turhan, Kağızman İlçe Başkanı Memet Karadeniz ve çok sayıda partili eşlik etti. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.