Siyaset Haber Girişi : 28 Ocak 2021 21:38

AK Parti'nin kongresinde pankart krizi yaşanmış...

AK Parti'nin kongresinde pankart krizi yaşanmış...
AK Parti Erzurum 7. Olağan İl Kongresi'nde pankart krizi yaşandığı ortaya çıktı. Alvar barajıyla ilgili taleplerini Cumhurbaşkanı Erdoğan'a duyurmak için pankart açan vatandaşları, partililerin engellediği görüntüler, sosyal medyada yankı buldu.
AK Parti'nin kongresinde pankart krizi yaşanmış...

Erzurumajans-Onur SAĞSÖZ-Buz Hokeyi salonunda düzenlenen 7. Olağan İl Kongresi’nde Pasinler İlçesine bağlı Alvar Köyü’nden gelen bir grup, “Pasinler’in tek aşkı, gelsin Alvar Barajı / Arpa, buğday kalmadı, gelsin Alvar Barajı / Çiftçinin yok hasadı, gelsin Alvar Barajı / Ovanın can damarı, gelsin Alvar Barajı” yazılı pankart açtı.

 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın video konferans sistemiyle katılımından bir süre önce partililer, vatandaşlardan pankartı indirmesini istedi. Ayrıca canlı yayınlanan kongrede, AK Parti Erzurum Milletvekili Zehra Taşkesenlioğlu Ban’ın vatandaşlara ‘indirin’ işareti yapması görüntülere yansıdı.

 

 

Salonun tam ortasında bulunan vatandaşlar, “Neden indirelim, ne var bunda” derken, partililer vatandaşların elindeki pankartı almak istedi. Kısa süreli bir arbede ve bağrışmaların yaşandığı o anları cep telefonu kamerasıyla görüntüleyen bir vatandaş, “Görüyorsunuz Alvar Barajı için pankart açtık, pankartımızı kaldırtmadılar, yıktılar” diye tepki gösterdi.

 

Vatandaşlar pankart ile birlikte salondan çıktıktan bir süre sonra Cumhurbaşkanı Erdoğan video konferans sistemiyle kongrede konuşma yaptı.

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Dadaş 29 Ocak 2021 16:04

    Ayıp ayıp bu Zehra Taşkesenlioglu kimin milletvekili?

  • yağız efe 29 Ocak 2021 11:13

    birbirinize düşüp başınızı yiyin

  • Veli Çelik 29 Ocak 2021 10:38

    Pankarttan ziyade tribünlerdeki koca koca boşluklara ne demeli ! Bu partiyi birileri bitirdi. Yönetime seçilenler bile yakın arkadaşlarını getiremedi bu kongreye. Herkes küskün. Tayyip bey başımızda olmasa şu salondaki adamların hepsi toplansa kendileri kadar bile oy alamazlar...

  • Adem kara 29 Ocak 2021 06:52

    Bizim siyasetçiler Erzurum a yatırım yapmamak için ellerinden geleni yapıyorlar, bırakın başkan görsün, olabilecek işe taş koydunuz.

  • Selami bulut 29 Ocak 2021 00:20

    Abi bırakın bu halk derdini dile getirsin önüne çeper çekmekle fayda olmaz bu şekilde yaparak tine devletimiz zarar görür yapılan bu pankartta halk isteklerini dike getirmek istemiş