Erzurum Haber Girişi : 22 Temmuz 2022 10:52

Akademisyenin sır ölümü! Atış yaparken kendini vurdu iddiası

Akademisyenin sır ölümü! Atış yaparken kendini vurdu iddiası
Erzurum'da arkadaşları ile gittiği arazide av tüfeği ile atış yapmak isterken kazara kendisini vurduğu iddia edilen araştırma görevlisi Dr. Elif Gölveren (35) yaşamını yitirdi.

ERZURUM AJANS / Olay, dün akşam saatlerinde havalimanı istikametindeki boş bir arazide meydana geldi.

 

Atatürk Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi, Ekonometri, İstatistik Anabilim Dalı Araştırma Görevlisi Dr. Elif Gölveren ile arkadaşları M.G.U. ve A.U., bir kafede oturduktan sonra av tüfeği ile atış yapmak için araziye gitti. 

 

İddiaya göre kendini göğsünden vuran Gölveren, ağır yaralandı. Arkadaşlarının ihbarı üzerine olay yerine gelen 112 Acil Sağlık ekipleri genç akademisyeni Atatürk Üniversitesi Araştırma Hastanesi Acil Servisi'ne götürdü. Ancak Gölveren burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Genç kadının cenazesi otopsi yapılmak üzere Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı. Olayla ilgili Gölveren'in arkadaşları M.G.U. ile A.U.'nun ifadesini alınırken, polis olayla ilgili soruşturmasını sürdürüyor. İHA

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.