Erzurum Haber Girişi : 25 Ekim 2012 11:30

Akdağ Bayram namazını Ulu Camide kıldı

Akdağ Bayram namazını Ulu Camide kıldı
Kurban Bayramını geçirmek üzere Erzurum’a gelen Sağlık Bakanı Recep Akdağ, Bayram namazını Ulu Camisi'nde kıldı.
Erzurum Ajans-Kurban Bayramını geçirmek üzere Erzurum’a gelen Sağlık Bakanı Recep Akdağ, Bayram namazını Ulu Camisi'nde kıldı.

Namaz sonrası vatandaşlarla bayramlaşan Bakan Akdağ, gazetecilere yaptığı açıklamada, bir bayrama daha kavuştukları için Allah'a şükrettiklerini söyledi.

Kurban Bayramını memlekette huzur, dostluk ve kardeşlik içerisinde kutladıklarını belirten Akdağ, "Kurban Bayramı'nın önemli bir özelliği var. Bu bayram dargınların barıştığı, yoksulların hatırlandığı kardeşliklerin kuvvetlendirildiği bir bayram" dedi.
Bunların yanında kendilerini üzen durumların da olduğunu ifade eden Akdağ, şunları kaydetti:

"Yanı başımızda Suriye'de diğer bazı memleketlerde kardeşlerimiz zulüm altında sıkıntı altındalar. Onlara da bu bayramda dua ediyoruz. Gönlümüz onlarla birlikte. Cenabı Hak onları da en kısa sürede içerisinde bulundukları sıkıntılardan kurtarsın. Huzurumuzu bozmak isteyenlere fırsat vermesin. Kardeşliğimizi hatırlayacağımız, dostluklarımız pekiştireceğimiz bugünde milletimizin bayramını tebrik ediyorum."

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.