İlçeler Haber Girişi : 01 Ocak 1970 02:00

Akdağ Hınıs`ta yurt sorununu çözdü

Akdağ Hınıs`ta yurt sorununu çözdü
Sağlık Bakanı Recep Akdağ, Hınıs’ın yurt sorunu çözüme kavuşturdu. Eski Hınıs Devlet Hastanesi, öğrenci yurdu olarak kullanılmak üzere Kredi Yurtlar kurumuna devir edildi.
Erzurum Ajans-Sağlık Bakanı Recep Akdağ, Hınıs’ın yurt sorunu çözüme kavuşturdu. Eski Hınıs Devlet Hastanesi, öğrenci yurdu olarak kullanılmak üzere Kredi Yurtlar kurumuna devir edildi.

Erzurum`un Hınıs ilçesinde büyük bir sorun Sağlık Bakanı Recep Akdağ, tarafından çözüme kavuşturuldu. 12 Haziran Genel seçim çalışmaları sırasında Hınıs ilçesini ziyaret eden Sağlık Bakanı Recep Akdağ, verdiği sözü yerine getirmiş oldu.

Bakan Akdağ, Daha önce Hınıs Devlet Hastanesi olarak kullanılan binanın tadilatının yapılarak Hınıs’ta Yüksek Öğrenim Öğrenci Yurdu olarak kullanıma açılacağını yönündeki sözünü gerçekleştirdi. Sağlık Bakanı Recep Akdağ tarafından Kredi Yurtlar Kurumu’na devredilen Hınıs Eski Devlet Hastanesi’nin tadilatı işlemlerinin tamamlanarak, an kısa zaman içerisinde faaliyete geçirileceği bildirildi. 120 öğrenci kapasiteli olacak olan yurt binası, ihtiyaç halinde 220 öğrenci kapasitesine çıkartılabilecek.

12 Haziran seçimlerinde Hınıslılara “Hınıs’ın ve bölgenin milletvekili benim, bütün sorunlarınızın çözümü için elimden gelen gayreti göstereceğim” diyerek bölge halkının sevgisini ve güvenini kazanan Akdağ’ın verdiği sözün yerine getirilmesinden memnuniyetlerini dile getiren vatandaşlar, “Sağlık Bakanımız Sayın Prof. Dr. Recep Akdağ’la tüm Türkiye gibi biz de gurur duyuyoruz. Onun hem sağlık alanında hem de diğer alanlarda yaptığı hizmetleri takdirle anıyoruz” diyerek teşekkürlerini dile getirdiler.
Faaliyete geçecek olan yurt binasının Kız öğrenci yurdu olarak kullanılacağı bildirildi.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.