Medya Haber Girişi : 13 Haziran 2014 01:25

Akdağ'ın Meksika Selfie'si!

Akdağ'ın Meksika Selfie'si!
Sağlık eski Bakanı Prof. Dr. Recep Akdağ'da selfie modasına uydu...
Erzurumajans-Sağlık eski Bakanı ve AK Parti Erzurum Milletvekili Prof. Dr. Recep Akdağ, Meksika'da David Rockefeller Latin Amerika Araştırmaları Merkezi'nde Meksika sağlık sisteminin tartışıldığı toplantıya onur konuğu ve baş konuşmacı olarak katıldı.

Burada Malezya Sağlık Bakanı Dato'Sira Liow Tiong Lai ve Arnavutluk Sağlık Bakanı Dr.Leonard SOLİS'li bir araya gelen  Akdağ,bakanlarla selfie yaparak resmi facebook sitesinden takipçileriyle paylaştı.

Meksika'da 29 Mayıs tarihinde David Rockefeller Latin Amerika Araştırmaları Merkezi'nin düzenlediği programa Prof. Dr. Recep Akdağ onur konuğu ve baş konuşmacı olarak katıldı.

Meksika'nın sağlık sistemininin tartışıldığı toplantıda Akdağ "Türkiye'de Herkes için sağlık kapsamı: Meksika'nın alacağı dersler" başlıklı bir konuşma yaptı.

Burada bakanlığı döneminde de sık sık görüştüğü Malezya Sağlık bakanı Dato'Sira Liov Tiong Lai ve Arnavutluk Sağlık Bakanı Dr. Leonard Solis'le bir araya gelen Akdağ, toplantıya verilen arada Selfie yapmayı da ihmal etmedi. Akdağ, bakanlarla yaptığı selfieyi takipçileriyle paylaştı. Eksi25haber/Levent Akpınar
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.