Bölge Haber Girişi : 30 Mayıs 2011 00:07

Akgül Bursaspor'a verilen ceza çok ağır!..

Akgül Bursaspor'a verilen ceza çok ağır!..
Gençlik ve Spor Genel Müdürü (GSGM) Yunus Akgül, Spor Toto Süper Lig takımlarından Bursaspor'a Türkiye Futbol Federasyonu tarafından verilen cezanın çok ağır olduğunu söyledi.

Erzurum Ajans-Gençlik ve Spor Genel Müdürü (GSGM) Yunus Akgül, Spor Toto Süper Lig takımlarından Bursaspor'a Türkiye Futbol Federasyonu tarafından verilen cezanın çok ağır olduğunu söyledi.

Feriye Lokantası'nda spor basını ile kahvaltıda bir araya gelen GSGM Akgül, 23-30 Temmuz 2011 tarihleri arasında Trabzon'da gerçekleştirilecek 11. Avrupa Gençlik Olimpik Oyunları'na yönelik çalışmaların bitme aşamasına geldiğini ifade etti.

Trabzon'un bir spor şehri olduğunu vurgulayan Akgül, sözlerini şöyle sürdüdü:

"Trabzon'da yaptığımız tesisler İstanbul'da dahi yok. Orada muhteşem tesisler yaptık. Bir tek stadı oyunlara yetiştiremeyeceğiz. Oyunlarla birlikte Trabzon bir spor şehri olacaktır. Erzurum'da yapılan olimpiyatlarda bazı sıkıntılar çekmiştik. Ancak Trabzon'da organizasyon anlamında böyle sıkıntılar olmayacaktır."

Yunus Akgül, geçtiğimiz hafta içinde Digital Oyunlar Federasyonu kurduklarını açıkladı. GSGM Akgül, "Bilgisayar oyunları üzerinden turnuvalar düzenlenecek. İnternet kafelerdeki dijital oyunlar denetlenecek. Türkiye'ye gelen oyunlar kategorileri incelenecek. Playstation oyunları ile ilgili düzenlemeler yapılacak" diye konuştu.

-BURSASPOR'A VERİLEN CEZA AĞIR OLDU-

Türkiye Futbol Federasyonu tarafından Bursaspor'a verilen cezalar konusundaki görüşlerini açıklayan Akgül, "Bana göre Bursaspor'a verilen ceza çok ağır. Bursaspor'a verilen ceza Sporda Şiddeti Önleme Yasası'nın hangi maddesine göre verildi. Bu cezanın yasa ile alakası yoktur. TFF, Futbol Disiplin Yönetmeliği'ne göre ceza verdi. Dışarıda olay çıkaranlar ise yeni yasaya göre ceza alacaklar." dedi.

Yunus Akgül, Futbol Federasyonu'nun vermiş olduğu cezalar konusunda fazla yorum yapmaktan kaçınarak, "Şu anda Federasyon'da bir seçim süreci var. Burada benim taraf olmam söz konusu değil. Seçimler bittikten sonra daha rahat açıklamalar yapabilirim" diye konuştu.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.