Siyaset Haber Girişi : 25 Eylül 2013 13:53

AKP'de flaş gelişme!

AKP'de flaş gelişme!
Flaş... AK Parti aday adaylığı başvuru tarihini öne çekti... İşte yeni tarih...
Erzurumajans-AK Parti'de flaş gelişme... Daha önce 21 Ekim olarak açıklanan aday adaylığı başvuru tarihi sürpriz bir kararla öne çekildi. Sürpriz kararı AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Seçim İşleri Başkanı Mustafa Şentop, twetter'dan duyurdu. Şentop, 21 Ekim olan aday adaylığı sürecinin 1 Ekim'e çekildiğini, adaylık düşünen il teşkilatlarının istifasının da 2 Ekim'de yapılacak il başkanları toplantısında karara bağlanacağını açıkladı.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Seçim İşleri Başkanı Mustafa Şentop, twetter adresinden sürpriz bir açıklama yaptı. Şentop, daha önce 21 Ekim olarak duyurulan aday adaylığı sürecinin 1 Ekim itibariyle başlayacağını ve başvuru sürecinin de 1 Kasım'da sona ereceğini duyurdu.

Şentop attığı twette şu sözlere yer verdi : "Adaylık başvuruları için tarihi erkene çekiyoruz. Aday adayları 1 Ekim 2013 ile 1 Kasım 2013 tarihleri arasında başvuru yapacak. Bu tarihler dikkate alındığında aday adayları ortaya çıkmış olacağı için, temayül yoklamaları ile anket çalışmalarımızı Kasım'da tamamlarız. Aday adaylarının başvuru sırasında teşkilat görevleri varsa, bu görevlerinden ayrılmaları gerekir. Ancak bu konuda aceleye gerek yok; muhtemelen 2 Ekim'de İl Başkanlarımızla toplanıp teşkilat görevlerinden istifa konusunu değerlendiricez." dedi.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.