Siyaset Haber Girişi : 10 Nisan 2023 14:16

Akpınar'dan 'İYİ' istifa!

Akpınar'dan 'İYİ' istifa!
İYİ Parti'den istifa haberi geldi. 6'ncı sıradan Milletvekili adayı gösterilen Esra Akpınar, "Üç yıldır geceli gündüzlü ailemden çocuklarımdan fedakarlık ederek emek verdiğim ter akıttığım İYİ Parti Genel Merkezi bunları görmezden geldi" dedi.

İyi Parti 28. Dönem Erzurum Milletvekili 6. sıra adayı Esra Akpınar milletvekili adaylından istifa ettiğini duyurdu.


İstifa haberini sosyal medya üzerinden açıklayan Akpınar şu ifadelere yer verdi:
 

“Yaklaşık iki yıl önce 21 Mayıs 2021’de İl Başkanım Melih Kırkpınar’ın teklifi ve daveti üzerine İYİ Parti saflarına katıldım. Daha sonra İYİ Parti Erzurum Kadın Politikalar İl Başkanı olarak görev yaptım. Görev yaptığım süre içerisinde teşkilat yapılanmasının ardından üye kayıtlarına başladık. Patimize özellikle hanım kardeşlerimin gösterdiği teveccüh beni hem duygulandırdı hem de cesaretlendirdi. Göreve geldiğim ilk günden bugüne hiç bir karşılık beklemeden gece gündüz çalıştım. Erzurum’un hemen hemen her ilçesine gittim.Kar kış demeden evimden ailemden ödün vererek maddi manevi emek gayret harcayarak elimden gelenin fazlasını yapmaya gayret gösterdim. Amacım belki bir ikbal peşinde koşmak değildi ama verilen emeğe, harcanan bir ömre, gösterilen çabaya gayrete, alın terine, evdeki çocuğun anne özlemine bir vefa olur diye düşünüyordum. Bundan daha insani ve vicdani bir şey olabilir mi!?"

 

OY VEREN HERKESE TEŞEKKÜR EDİYORUM

 

"En son yapılan temayül yoklamasında üyelerimizin oyları ile 6. sırada yer aldım. Bana oy veren herkese teşekkür ediyorum. Ancak siyasetin temel kuralı olan emek sarf edenlerin hiçe sayılma hastalığı maalesef bizde de kendini gösterdi. Üç yıldır geceli gündüzlü ailemden çocuklarımdan fedakarlık ederek emek verdiğim ter akıttığım İYİ Parti Genel Merkezi bunları görmezden gelerek emeği gayreti desteği görmezden gelmiştir. Bundan dolayı, üç yıldır gösterdiğim gayretin, verdiğim emeğin, harcadığım maddi ve manevi varlığımın, çocuklarımdan ailemden ayrı kalmanın, liderime partime ve ilkelerine bağlılığımın karşılığının bu olmadığını ve şuan ki, konumun olmadığını düşündüğümden milletvekili adaylığı listesinden istifa ediyorum.”

 

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Ömer 18 Nisan 2023 02:29

    MHP den kopanların fetö şaibesi ile kurulan temeli olmayan bir parti iyi parti . Herşeyde bir hayır vardır . Masaya tekme vurup iki gün sonra hiçbir şey olmamış gibi masaya oturan liderleri zaten iyi partiyi bitirdi barajı geçmesi bile zor artık . Seçimden sonra bazı partiler tarih olacak . İyi parti , Saadet gibi

  • analiz 12 Nisan 2023 10:43

    iyi kurtarmışsın işte:))

  • Cem V Kara 12 Nisan 2023 10:10

    Hele deki senin neyen lazım siyaset, neyen lazım vekillik.

  • Dadaşş 12 Nisan 2023 08:15

    Hanımefendi haklı Türkiye'de nankörlük hayatın her alanına sirayet etmiş durumda nepotizm adeta normal hale gelmiş durumda.

  • Dadaş 11 Nisan 2023 21:39

    Fetönün partisinin 1 vekil bile çıkartamıyacak olması sizi teselli eder Esra hanım...üzülmeyin

  • ALİ MURAT URAL ERZURUM 10 Nisan 2023 21:56

    esra hanım çok haklısınız.ama meral akşener hanfendinin sizin gibi çalışkan bayanlara ihtiyacı var.bundan sonra kendisini yalnız bırakmayacağınıza inanıyorum.hayırlısı olsun derim.unutmayın ki benim gözümde meral hanım gibi sizde asenasınız.ALLAHIN rahmeti bereketi hz muhammedin muhabbeti üzerinize olsun.saygılarımla

  • Çağri 10 Nisan 2023 20:53

    Esra hanım siyaset uzun soluklu bir yoldur. Sizin yaptiklariniz gençlerin yaptiklari yaninda keyf çayı olur emeginize saygı duyorum. Seçim yaptığınız parti yanlış gelin akp :)

  • Ömer 10 Nisan 2023 20:33

    Onurlu bir davranış

  • özdemir 10 Nisan 2023 17:18

    3 senede hayatını kurtaracağınımı sandın

  • Halis demir 10 Nisan 2023 15:23

    Esra hanım temayülde 1. Çıkıp 6. Sıraya alınsaydınız haklısınız ama orada 6. Olmuşsunuz yaşınız genç bence sabır edin öteki seçimde yükselirsiniz. Erzurum?un size ihtiyacı var

  • Memmet 10 Nisan 2023 15:18

    Başta yok menfaat beklemiyorum, yok ailemden kısıp çalıştım en sonunda da ne diyor hanfendi yaptıklarımın karşılığı bu olmamalı. İşte bu yüzden milletvekillerinden bi halt olmuyor gidene kadar vatan millet sakarya gittikten veya emekli olduktan sonra ye iç yat. Şimdi bu hanımefendiye akp dese ki gel 2. sıradan aday ol menfaati için saf değiştirdi derler diye hayır der değil mi:)