Siyaset Haber Girişi : 01 Ocak 1970 02:00

Aksak hainlere geçit vermeyeceğiz

Aksak hainlere geçit vermeyeceğiz
AK Parti Erzurum Milletvekili Muhyettin Aksak, ne zaman geleceğe yönelik ümitler yeşerse hain ellerin iş başına geçtiğini, bu hain ellerin de bir gün mutlaka kırılacağını söyleyerek terör saldırılarını kınadı.

Erzurum Ajans-AK Parti Erzurum Milletvekili Muhyettin Aksak, ne zaman geleceğe yönelik ümitler yeşerse hain ellerin iş başına geçtiğini, bu hain ellerin de bir gün mutlaka kırılacağını söyleyerek terör saldırılarını kınadı.
AK Parti Erzurum Milletvekili Muhyettin Aksak, "Bugün Hakkari Çukurca`da terör örgütü PKK`nın saldırısı sonucu şehit olan 24 vatan evladımızın acısı millet olarak yüreklerimizi dağlamıştır. Anlatmaya kelimelerin kifayet edemeyeceği bu acı ve elemi aziz milletimize yaşatan terör belasını lanetliyorum. Unutulmamalıdır ki; Türkiye Cumhuriyeti Devleti bu tür terör saldırılarına misliyle cevap verebilecek güç ve kudrettedir.


Hiçbir terör hadisesi; yüzyıllarca et ile kemik, ruh ile beden gibi yaşamış milletimizin birlik, beraberlik ve kardeşliğine halel getiremeyecektir. Milletimizin; bir ve beraber olarak, metin, olgun ve vakur davranarak terörist mihrakların amaçlarını boşa çıkaracağına olan inancım da tamdır" ifadelerini kullandı.

MİSLİ İLE KARŞILIK VERİLECEK


AK Parti Erzurum Milletvekili Aksak, "Bu tür saldırılar, ne Kürtlere, ne de Türklere bir fayda sağlar. Aksine bu tür olumsuzluklar acıyı ve nefreti arttıran etkenlerdir. Kandan beslenen zihniyetler, bölge halkının huzurlu bir ortamda yaşamasını istemeyen hain eller, bir gün kırılacaktır. Bu tür saldırılardan nemalanmak isteyenler şunu hiçbir zaman unutmasınlar ki, ülkemiz ve milletimiz asla yıkılmayacaktır. Bu vesile ile, hain saldırıyı nefretle kınıyor, şehitlerimize Allah`tan rahmet, yakınlarına ve tüm milletimize başsağlığı, yaralı askerlerimize de acil şifalar diliyorum" dedi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.