Magazin Haber Girişi : 13 Eylül 2022 14:44

Aksakallı ailesinin mutlu günü

Aksakallı ailesinin mutlu günü
Erzurum'un sevilen eğitimcilerinden ve iş insanlarından Emre Aksakallı'nın çocukları Aras Nazif ve Hazar Bartu Aksakallı'nın sünnet düğünü Hilton Garden Inn Otel'de düzenlendi.

İş, siyaset ve eğitim camiasının bir araya geldiği düğün törenine Ak Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir, Ak Parti Erzurum İl Başkanı Mehmet Emin Öz, Ak Parti Yakutiye İlçe Başkanı Recep Aydın, Ak Parti Palandöken İlçe Başkanı Haktan Ömeroğlu, Yakutiye Belediye Başkanı Dr. Mahmut Uçar, Aziziye Belediye Başkanı Muhammet Cevdet Orhan, Ak Parti MKYK üyesi Erdoğan Dönmez, Teşkilat Başkanı Yavuz Selim Turan, İl sekreteri Ömer İnceoğlu, Ak Parti Gençlik kolları İl Başkanı Gökberk Kocaalililer, Büyükşehir Belediye Protokol müdürü Resul Parlak, İyi Parti Palandöken ilçe başkanı Ahmethan Efe, Bilkent Üniversitesi akademisyenleri ve yöneticileri, Atatürk Üniversitesi Akademisyenleri ile yöneticileri, bürokratlar, yargı mensupları, STK temsilcileri ve akrabalar katıldı. 

 

 

Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir'in konuşma yaptığı düğünde, Aydemir; "Emre Kardeşim bizim için kıymetlidir, dost kavramının karşılık bulduğu bir isimdir, Emre ve Canan çiftini tebrik eder, Aras ve Hazar kardeşime güzel bir ömür dilerim" dedi. 

 

Emre Aksakallı ise misafirlere yaptığı konuşmada "Protokol üyelerine, dostlarıma, akrabalarıma katılım sağladıkları için, sonsuz teşekkür ederim dedi, Rabbim düğünlerinde de bizleri bir araya getirir, inşallah diyerek, misafirlere teşekkür dileklerini sundu. 

 

Hediye, takı ve çiçeğin kabul edilmediği düğünde katılımcılar Lösev'e bağışta bulundular, gece askeri bando takımının sunumu, zeybek ve Erzurum folklor oyunlarının ardından, havai fişek gösterisi ile son buldu. HABER MERKEZİ 

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Dadaşın Birisi 14 Eylül 2022 16:54

    Şuanda X şehirinde yatırım yapmak için Erzurum hakkında bilgi edinmeye çalışan, ajanslardan Erzurum haberlerini takibe almış ve Erzurumla ilgilenen birisinin bu haber karşısında vereceği tepkiyi veriyorum ve gülüyorum. Allah hayırlı etsin, düğünlerini de görsünler inşallah birşey demiyoruz ama ya da neyse siz böyle haberler yapın bizde gülelim. Bu haberlerden fırsat bulduğunuzda da lütfen Toki'nin yapacağı konutlara yer verin. Mynet'ten takip etmeyelim. Sahi Mynetteki sünnet düğünü kimindi ya?

  • nihat özdemir 13 Eylül 2022 16:56

    50 işçinin çalıştığı bir işyeri için sayın vekllerimiz tenezzül edip yüz yüze görüşmemişlerdi. Sünnet düğününe katılıyor . Allah siiz ey ede.