Ekonomi Haber Girişi : 07 Kasım 2016 14:55

Aksaray TSO'dan Erzurum ETSO'ya ziyaret

Aksaray TSO'dan Erzurum ETSO'ya ziyaret
Aksaray Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Koçaş ve Meclis Başkanı Fatih Tekin, Erzurum Ticaret ve Sanayi Odası'nı (ETSO) ziyaret etti.
Erzurumajans-Aksaray Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Koçaş ve Meclis Başkanı Fatih Tekin, Erzurum Ticaret ve Sanayi Odası'nı (ETSO) ziyaret etti.

Aksaray'dan Erzurum'a atanan İl Emniyet Müdürü Mehmet Aslan'a tebrik ziyaretinde bulunan (ATSO) Yönetim Kurulu Başkanı Koçaş ve Meclis Başkanı Tekin daha sonra ETSO'yu ziyaret ederek Meclis Başkanı Saim Özakalın'la görüştü. Özakalın'dan, Erzurum'un ticari yapısı ve öne çıkan sektörleriyle ilgili bilgi alan konuk başkanlar, Aksaray'ın ekonomik ve sosyal yapısıyla ilgili de bilgi verdiler.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren ETSO Meclis Başkanı Özakalın, her iki şehrin ticari ve sosyal ilişkilerinin daha da gelişmesini arzu ettiklerini ifade ederek, bu konuda ticaret ve sanayi odalarının üzerine düşen görevi yapmaya hazır olduklarını dile getirdi. Özakalın ziyarette misafirlerine gümüş işlemeli Oltu taşı tespih hediye etti.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.