İlçeler Haber Girişi : 21 Aralık 2011 09:17

Aktaş okul müdürleri ile biraraya geldi

Aktaş okul müdürleri ile biraraya geldi
Oltu İlçe Milli Müdürü Nurullah Aktaş, okul müdürleriyle bir araya geldi. İlçe Milli Eğitim Müdürü Aktaş, yeni görevine başlayalı daha 2 ay olmasına rağmen yoğun gündemleri nedeniyle ancak bir araya gelebildiklerini söyledi.
Erzurum Ajans-Oltu İlçe Milli Müdürü Nurullah Aktaş, okul müdürleriyle bir araya geldi. İlçe Milli Eğitim Müdürü Aktaş, yeni görevine başlayalı daha 2 ay olmasına rağmen yoğun gündemleri nedeniyle ancak bir araya gelebildiklerini söyledi.

Öğretmenevi Toplantı Salonu’nda okul müdürleriyle ilk toplantısını yapan Aktaş, “Daha önce gündemimizin yoğunluğun nedeniyle okul müdürlerimizle bir araya gelememiştik. Önümüzde yeni bir süreç ve yeni bir dönem var. İlçemiz genelinde eğitim ve öğretimin kalitesi anlamında herkes üzerine düşeni yapmalıdır.” diyerek bugüne kadar okul müdürleri ve idarecilerin gösterdiği fedakârlık için okul müdürlerine teşekkür etti.
Yeni bir idare sistemi kurmaya yönelik okul müdürleriyle görüş alışverişinde bulunduklarını dile getiren Aktaş, toplantıda daha önceki toplantılarda alınan kararları değerlendirdiklerini belirtti.

Taşımalı sistemdeki aksaklıklarında ele alındığı toplantıda okulların ders araç ve gereçlerini, donanım malzemelerini ortaklaşa kullanmaları üzerinde durdu. Okullar ile kurumlar arası diyalogun daha üst seviyeye çıkarılması gerektiğini aktaran Aktaş, okullar arası rekabetin önemine de atıfta bulundu. İl genelinde SBS ve LYS başarı oranları hakkında bilgilerde veren Nurullah Aktaş, düşmanlığa ve aşırıya taşınmadan derecesi ayarlanan rekabetin başarının gelmesinde ciddi bir faktör olduğunun altını çizdi. Aktaş, hedeflerinin tüm branşlarda mevcut durumun üzerine çıkmak olduğunu kaydetti.
İ
lçe Milli Eğitim Müdürlüğü olarak personelin her türlü sorunundan okul müdürlerinin haberdar olmaları gerektiğine değinen İlçe Milli Eğitim Müdürü Nurullah Aktaş, “Personelimizden haberimiz olmalı. Bunun içinde koordineli bir şekilde çalışmalıyız. Personelimizin cenaze, düğün gibi olası aktiviteleri konusunda anında haberdar olmalıyız. Biz büyük bir aileyiz ve onun gereğini yapmalıyız.” şeklinde konuştu. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.