Siyaset Haber Girişi : 28 Nisan 2012 19:20

Ala ailesinin acı günü

Ala ailesinin acı günü
Başbakanlık Müsteşarı Efkan Ala'nın dünürü vefat etti. 3 ay önce karaciğerinden rahatsızlanarak hastaneye giden 75 yaşındaki Mehmet Alkan Hakk'ın rahmetine kavuştu.
Erzurum Ajans-Başbakanlık Müsteşarı Efkan Ala'nın dünürü vefat etti. 3 ay önce karaciğerinden rahatsızlanarak hastaneye giden 75 yaşındaki Mehmet Alkan Hakk'ın rahmetine kavuştu. Kalabalık bir cemaat eşliğinde Oltu Belediyesi Cenaze Aracıyla Olur ilçesine bağlı Çataksu Köyü Çiftlik Mahallesi Kaçurlar Mezarlığında toprağa verildi.
Cenazeye; Başbakanlık Müsteşarı Efkan Ala yoğun işlerinden dolayı katılamazken telefonla başsağlığı diledi. Bu arada Çataksu Köyü Çiftlik Mahallesi Camisinde öğlen namazını müteakip kılınan cenaze namazına Oltu Kaymakamı Fatih Çobanoğlu, Olur Kaymakamı Ömer Çimşit, Oltu Belediye Başkanı İbrahim Ziyrek, Oltu İlçe Emniyet Müdürü Ali Osman Küçükalkan, Başbakanlık Müsteşarı Efkan Ala'nın babası ve aynı zamanda Çanakpınar Köyü Muhtarı olan Temel Ala ve çok sayıda vatandaş katıldı. Dualar eşliğinde toprağa verilen Alkan çevresi tarafından oldukça sevilen ve sayılan bir kişiydi.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.