Siyaset Düzenleme Tarihi : 30 Eylül 2020 18:45 Haber Girişi : 30 Eylül 2020 19:19

Ali Babacan Erzurum'a geliyor

Ali Babacan Erzurum'a geliyor
Demokrasi ve Atılım Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, Partisinin 17 Ekim'de gerçekleştireceği, İl Kongresine katılmak üzere Erzurum'a gelecek.

Erzurumajans-Demokrasi ve Atılım Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, Partisinin 17 Ekim'de gerçekleştireceği, İl Kongresine katılmak üzere Erzurum'a gelecek.

 

Konu ile ilgili bir açıklama yapan Erzurum Kurucu İl Başkanı Vahit Bingöl, "Saat 9.30’da Genel Başkanımız Erzurum'da olacak. Havaalanında yapılacak karşılamanın ardından, Saat 11.00’da Dadaşkent Arzen Park’ta kongremizi gerçekleştireceğiz. Ardından saat 14.00’da Parti İl Binamızın açılışı için Pelit Meydanı Şok Market Üstünde toplanacağız. Tu?m halkımız açılışımıza davet ediyoruz. Dertlere DEVA olması dileğiyle." dedi. 

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Ömer koçer 01 Ekim 2020 15:38

    Evet Erzurum?a gelebilir . Burası özgür bir ülke isteyen istediği yere gider de Babacan acaba ne söyleyecek merak ediyorum. Önemli mi değil merak işte . İktidara koşuyoruz mu diyecek . Erdoğan sayesinde bakan oldum mu diyecek . Ekonomi Batak ben kurtarırım mı diyecek . Geçmişte Ak partinin yaptığı hizmetleri ben yaptım mı diyecek . CHPkk ya göz mü kırpacak . Amaaan benimki de söz mü . Sanki Erzurum lıların umurunda da .