Erzurum Düzenleme Tarihi : 27 Ekim 2020 13:31 Haber Girişi : 27 Ekim 2020 13:39

Alkışlar onlara gelsin!

Alkışlar onlara gelsin!
Erzurum'un çok önemli firmalarından olan ve artık kurumsal bir kimliğe kavuşan Kar spor Şirketi, buna bir örnektir. O kadar doğru ve güzel işler yapıyorlar ki, sevinmemek, gurur duymamak ve de bunu kaleme almamak ayıp olur.

Erzurumajans-Vedat Refayeli-Genelde eleştirisel bakılan, olumsuz konular okuyucuya daha çok cazip gelir. İçinde methiyeler barındıran, süslü cümleler kurulan haber ve yazılar çok tutmaz tabiiki. Ama hayatın bir gerçeğidir, çirkin kadar güzel de haberdir ve bir şekilde bunun da belli bir çerçevede ele, kaleme alınması gerekir. Erzurum’un çok önemli firmalarından olan ve artık kurumsal bir kimliğe kavuşan Kar spor Şirketi, buna bir örnektir. O kadar doğru ve güzel işler yapıyorlar ki, sevinmemek, gurur duymamak ve de bunu kaleme almamak ayıp olur. Kaldı ki hele de o şirket sahasında artık bir numaraysa. Onca devin arasında marka haline gelmek, tek tabanca olmak her türlü övgüyü hakeden bir şey olmalı. Tıpkı Aşkale Çimento ile övündüğümüz gibi müstesna bir örnekse bu!

 

 

İstanbul, Ankara, İzmir başta olmak üzere Türkiye’nin bir çok ilinde mağazası bulunan Kar spor, özellikle outdoor ve kayak malzemesi alanında lider. Son 3 yıldır bu sahada liderliğini sürdüren 37 yıllık bu Erzurum firması, 3 gün sonra da Kayseri’de mağaza açıyor. 2 AS adını verdikleri bir marka ile kendi üretimini kendi yapan, satıştaki diğer ürünlerini ithal eden firma Erzurum’un gururu oldu. Selami, Selim, Arif, Atakan Alaftargil kardeşlerin ortağı olduğu firma kayak malzemesi denince ilk akla gelen firma olmayı başardı. Arif ve Atakan, hem milli olmuş hem de olimpiyata gitmiş kayakçılar. Sporun içinden geliyorlar zaten. Allah başarılarını daim etsin. Kamp malzemesi üretimi için de kolları sıvayan ve her biri de kayakta markla olan Alaftargil kardeşler büyüdükçe Erzurum da büyüyecek ve o gururu hep taşıyacak.. O yüzden de alkışlarımız onlara gelsin..

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Eray Dileroğlu 29 Ekim 2020 08:48

    Kayak ve doğa sporları alanında ülkemizdeki önemli eksiklerden birisi olan yerli marka oluşturma çabalarını destekliyorum. Yolları açık olsun.

  • Rıza Hasır 28 Ekim 2020 11:38

    erzurumdaki mağazalarında satılan ürünler bizim Erzurum halkının bütçesine göre olursa güzel olur. Belki bu farkındalıkla daha hayırlı kazançlar elde ederler.

  • Suat MİDİLLİÇ 28 Ekim 2020 10:46

    Dört güzel kardeş, her zaman güzel yürekleriniz ile yaptığınız işlerle bizi ve güzel erzurumumuzu gururlandırdınız. Tebrik ediyorum ve başarılarınızın devamını dilerim. Suat MİDİLLİÇ

  • YAŞAR BİÇİNCİ 28 Ekim 2020 10:26

    RABB'im utandırmasın Erzurum 'un gururu olan dadaş'ları.

  • ........... 27 Ekim 2020 22:39

    üretilenler ekonomik olsa ve özellikle dar gelirlerin alım gücüne hitap etse daha güzel olur

  • Yakup kadri birinci 27 Ekim 2020 19:41

    Maşallah Tebrik ediyor Başarılarının katlanarak büyümesini yaradandan niyaz ediyorum

  • Kadir 27 Ekim 2020 18:34

    Yani evet bundan 2 yıl önce Erzurum?da 5000 TL montu bu bahsi geçen yerde görmüştüm ve çok beğenmiştim. Hemen 3 tane aldım. Erzurum halkının gelirine göre ürünlerine bu fiyatları veriyorlarmış. Erzurumda asgari ücretli halkımızın her hafta sonu yaptıkları kayak için alış verişte uğrak yeriymiş. Her kesimden insan kar spora gidip alış veriş yapabilir.

  • Metin 27 Ekim 2020 16:39

    Allah yollarını açık etsin inşallah

  • Emin çalayer 27 Ekim 2020 16:36

    Tebrik eder başarılarının devamını dilerim

  • ........... 27 Ekim 2020 15:08

    Atakan hoca varsa orada tevazu vardır alçak gönüllülük vardır adam gibi adamdır hocam Allah yolunu izini bahtını açık etsin