Spor Haber Girişi : 31 Mart 2018 15:30

Altıparmak: Kazanmak adına her şeyi yaptık

Altıparmak: Kazanmak adına her şeyi yaptık
Spor Toto 1. Lig'in 29. haftasında Büyükşehir Belediye Erzurumspor'deplasmanda Ümraniyespor'a 2-1 mağlup oldu. mücadele sonrasında iki takım teknik direktörleri açıklamalarda bulundu.
Erzurumajans-Spor Toto 1. Lig'in 29. haftasında B.B. Erzurumspor deplasmanda Ümraniyespor'a 2-1 mağlup oldu. mücadele sonrasında iki takım teknik direktörleri açıklamalarda bulundu.

Bayram Bektaş: "Hedefimize bir adım daha yaklaştık" 

Ümraniyespor Teknik Direktörü Bayram Bektaş, ligdeki hedeflerine bir adım daha yaklaştıklarını söyledi.

Spor Toto 1. Lig’in 29. haftasında Ümraniyespor, sahasında karşılaştığı Büyükşehir Belediye Erzurumspor’u 2-1’lik skorla mağlup etti. Mücadelenin ardından Ümraniyespor Teknik Direktörü Bayram Bektaş basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Bektaş, zor bir mücadeleyi geride bıraktıklarını ifade ederek, "Maçın henüz başında rakip adına talihsizlik oldu. Bekamenga’nın sakatlanması bizim de oyun planımız değiştirmemize neden oldu. Buna karşılık bizim yapmamız gerenleri yapamadık. Orta saha geçişleri yapabilmek adına hareketliliği sağlamalıydık. Zaman zaman başardık ama final paslarındaki kontrolü ve kaliteyi yakalayamamamız bizi net pozisyona sokamadı. İkinci yarı biraz daha istekli başladık ama talihiz bir gol yedik. Nitekim 1-0 geriye düştük. Son haftalarda yakındığımız kadro derinliği kulübede oyuna etki edecek oyuncunun az olması veya olmaması bizi zora sokuyordu. Ancak geçen iki haftada 6 puan alıp bu hafta eksikliklerimizin takıma katılması bize avantaj sağladı. Kadro derinliğimiz var. Skora etki edecek oyuncular mevcut. Drole’un geri dönmesi Serdar’ın ve Cleyton’un düzelmesi. Bu 3 oyuncu bize çok büyük katkıda bulundu. 1-0 geriden gelerek kazanmayı bildik" değerlendirmesini yaptı. 

Bayram Bektaş, son haftalarda oynadıkları her maçın final havasında geçtiğini belirterek, "Kulübenin gol sevincine koşması Ümraniyespor’un nasıl bir aile olduğunu malzemecisinden yönetime ve başkanına kadar nasıl bir kenetlenme içinde olduğunun göstergesidir. 3’te 3 yaptık burada Erzurusmspor’un da hakkını yememek lazım. Prese dayalı maç oynadılar ama son 20 dakika bu presten kurtulup maçı aldık. Bu da bizim başarımız. Şimdi önümüzde çok önemli bir maç var. Her maçımız final havasında. 1 puanın ne kadar önemli olduğunu görüyorsunuz. Biz hedefimize bir adım daha yaklaştık. Altınordu maçına hazırlanacağız umarım istediğimiz skorla döneriz" ifadelerini kullandı. 

Mehmet Altıparmak: "Kazanmak adına her şeyi yaptık" 

Büyükşehir Belediye Erzurumspor Teknik Direktörü Mehmet Altıparmak, Ümraniyespor karşısında kazanmak için her şeyi yaptıklarını ifade etti. 

Spor Toto 1. Lig’in 29. haftasında Büyükşehir Belediye Erzurumspor, deplasmanda karşı karşıya geldiği Ümraniyespor’a 2-1’lik skorla mağlup oldu. Karşılaşmanın ardından Büyükşehir Belediye Erzurumspor Teknik Direktörü Mehmet Altıparmak basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Ligde en kritik mücadelelerden birine çıktıklarını söyleyen Altıparmak, "Ligin en kritik maçlarında birine geldik. Kazanmak için geldik çünkü yukarıyı yakalamak için kazanmalıydık ama rakibin gücünü biliyorduk. İyi ve şampiyonluk adayı olan bir takıma karşı oynadık. Buradaki rüzgardan dolayı oyuncularıma maçtan önce rüzgarla nasıl oynamamız gerektiğini söyledim. Sonuca etki edebilecek derecede rüzgar vardı. İki plan yaptık. İlk yarı rüzgara karşı oynadık. Topun rakipte olacağını biliyorduk. Çok pozisyon vermeden ilk yarıyı bitirdik. Kendi oyun düzenimize döndük. Bekamenga’nın sakatlanması ve Nobre’nin yokluğu bizi etkiledi" şeklinde konuştu. 

Kötü bir frikik golü yediklerini belirten deneyimli teknik direktör, "İkinci yarı hızlı oyuncularla hücum yapmak bizim ikinci planımızdı. İkinci yarı çok pozisyon bulduk. Golden önce Metin’in kaçırdığı pozisyon var. Golden sonra Demba’nın boş kaleye kaçırdığı pozisyon maçın kader anıdır. 2-0’ı bulsaydık rakibin gardı düşecekti. İyi bir takıma karşı frikikten yediğimiz gol her şeyimizi bozdu. Kötü bir frikik golü yedik. 1-1’den sonra maçı kurtarmaya gittik. Son dakikada bu sefer şans rakibe güldü ve 2-1 mağlup olduk. Oyuncularımı kutluyorum. Kazanmak adına her şeyi yaptık" açıklamasını yaptı. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.