Spor Haber Girişi : 15 Ekim 2015 18:27

Amatörlere dijital skorboard

Amatörlere dijital skorboard
Spor Genel Müdürlüğü, Amatör Spor Haftasında, amatörlere bir jest daha yaptı. 3 Temmuz, Aşkale ve Aziziye Orhan Tavlı Statlarına elektronik skorboard gönderdi.
Erzurumajans-Spor Genel Müdürlüğü, Amatör Spor Haftasında, amatörlere bir jest daha yaptı. 3 Temmuz, Aşkale ve Aziziye Orhan Tavlı Statlarına elektronik skorboard gönderdi. 

Erzurum'da amatör maçlarda artık skoru, spor severler anında elektronik skorboarddan müsabakanın skorunu takip edebilecek. Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Genel Müdürlüğü Aşkale İlçe Stadı, Aziziye Orhan Tavlı Stadı ve 3 Temmuz Stadı'na dijital skorboard ve oyuncu değiştirme tabelası gönderdi. Dijital skorboardlar, 3 Temmuz Stadı ve Aşkale ile Orhan Tavlı Statlarına monta edildi. Ayrıca 3 Temmuz Stadı'nın saha çizgileri yenilendi. Erzurum GHSİM Müdürü Fuat Taşkesenligil, dijital skorboard ve sahadaki çalışmalar hakkında stat amiri Murat Turan'dan bilgi aldı. Erzurum Futbol İl Temsilcisi ve Erzurum ASKF Genel Sekreteri Burhanettin Andiç, "Gençlik ve Spor Bakanlığımıza, Spor Genel Müdürlüğümüze ve Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fuat Taşkesenligil'e hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyoruz. Amatör Spor Haftasında 3 Temmuz Stadı ve ilçe statlarımıza elektronik skorboard takılması bizi fazlası ile memnun etmiştir" diye konuştu.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.