Siyaset Haber Girişi : 16 Mart 2021 17:11

Amerikan traşlı koruma tepkisi!

Amerikan traşlı koruma tepkisi!
AK Parti Erzurum İl Başkanı Mehmet Emin Öz, geçmişte kamu yönetimlerinde görev almasından olsa gerek, yöneticilerin hal ve hareketleri konusunda hassas biri.

Erzurumajans-Vedat Refayeli-Özellikle de partisine mensup belediye başkanlarından temsil noktasında azami dikkat edilmesini istiyor ve bunu her fırsatta da dile getiriyor.

 

‘’Öncelikle bir idarecimiz halkın içinde olmalıdır. Halk gibi olmalıdır’’ diyen Öz, son zamanlarda kendisini rahatsız eden görüntülere şahit olduğunu belirtti ve belediye başkanlarından bu konuda daha titiz olmalarını arzuladığını söyledi. Şenkaya Belediye Başkanı Yavuz Bedir ile birlikte Şenkaya heyetini makamında kabul eden Öz, bu konudaki rahatsızlığını burada dile getirdi. Bedir Yavuz’un böyle bir olayını görmediğini ve duymadığını ifade eden Öz, ‘’Daha geçenlerde rastladım. Bir belediye başkanının makam şoförü ve koruması, hal ve davranışlarıyla canımı çok sıktı. Saçlar jöleli ve de Amerikan traşı olmuş, hiç bize yakışmayan görüntü içindeydiler. Hele havaalanında gördüm ki çok rahatsız oldum. O belediye başkanını orada uyarmak istedim ama bozulur , çevresinde mahcup olur diye yapmadım. Sonra telefonla aradım, kendisini ikaz ettim, rahatsızlığımı dile getirdim. Arkadaşlar, bu görüntüler bize yakışmaz, yakışmıyor. Lütfen o işleri bırakın’’ diye konuştu. Öz, ‘’Bir daha olmasın’’ diye kesin bir dille uyardığı o belediye başkanının ismini vermedi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Akin 08 Nisan 2021 23:38

    Parti başkanları belediye başkanlarına talimat veriyor o Zaman belediye başkanı niye var ufak bir saç işine karışan herşeye karışır. Partili sistemin kötü yanı bu işte ülkenin başı da sonuda aynı

  • gökhan 05 Nisan 2021 15:09

    Erzurum Büyükşehir Belediyesi'ne ve Palandöken Belediyesi'ne Whatsapp'tan ve diğer sosyal medya kanallarından yazıyorum 5 aydır cevap yok, vatandaşın talep ve önerileri ile hiç ilgilenilmiyor, nasıl olsa seçime daha 3 yıl var değil mi?

  • Bay öğrenci 02 Nisan 2021 20:29

    Rahatsız olumuşmuş hangi yy dayız hele halimize adamın sıfatından sene ne yarın da başkasına derler pantolunu mavi, eteği kısa bırakın bu işleri yakışığı kalmamış

  • Tayfun sakar 28 Mart 2021 10:06

    Cumhurbaşkanı uzay programı açıklıyor il başkanı neyle uğraşıyor... Vizyon?

  • ali ece 22 Mart 2021 13:32

    tek sorun omuuuuuu

  • Ahmet alican 20 Mart 2021 12:38

    Erzurumun her sorununu hallettiz kaldi milletin saçı

  • yağız efe 17 Mart 2021 18:12

    sayın başkan gerçekten tamamen boş işlerle uğraşıyorsunuz sizin partinizde ne alakasız tipler var aşn bunları sayın başkanım

  • Hökümet Kadın 17 Mart 2021 14:39

    Evet böylece memleketimizin en önemli problemi halledilmiş oldu. Sahi ya yanında birtane kır saçlı vardı nerelerde gören var mı sayın Özün?

  • Cezmi Gül 16 Mart 2021 20:54

    tek derdimiz buydu zaten herşeyi atlattık korumanın saçının jöleli olması kaldı