AK Parti Milletvekili Yılmaz Pasinler'de

AK Parti Erzurum Milletvekili Adnan Yılmaz ve AK Parti İl Başkanı Murat Kılıç, Erzurum’un Pasinler ilçesinde parti binasında ilçe yönetimiyle bir araya geldiler.

Erzurum Ajans-AK Parti Erzurum Milletvekili Adnan Yılmaz ve AK Parti İl Başkanı Murat Kılıç, Erzurum’un Pasinler ilçesinde parti binasında ilçe yönetimiyle bir araya geldiler.
AK Parti Erzurum İl Başkanı Murat Kılıç ve AK Parti Erzurum Milletvekili Adnan Yılmaz, Pasinler’de İlçe Teşkilatında yapılan toplantıya katıldılar. Toplantıda partililerin sorunlarını dinleyen Yılmaz ve Kılıç, 2012 yılında yapılacaklar hakkında da yönetim kurulu üyelerini bilgilendirdiler. İl Başkanı Kılıç, 4. olağan genel kurulda güven tazeleyen İlçe Başkanı Rahmi Kaya ve yönetimine başlarılar diledi.
Hemşerileriyle bir arayan gelen Milletvekili Adnan Yılmaz ise Pasinler ilçemiz güzel hizmetlere layık, inşallah hep birlikte evliyalarla etrafı çevrili bu ilçeye hizmet edeceklerini söyledi.
T
oplantı sonrası İl Başkanı Murat Kılıç ve Milletvekili Adnan Yılmaz ilçe binasında partililerle yemek yiyip, sohbet ettiler. İlçe yönetim kurulu toplantısına ayrıca Pasinler Belediye Başkanı Ünsal Sertoğlu ve İl Genel Meclis Üyeleri, Mehmet Altınay ve Turan Gör’de katıldılar. 

26.02.2012 17:14:33